H4CK3R Konu tarihi: 18 Ekim 2014 Paylaş Konu tarihi: 18 Ekim 2014 Sayt Rəhbərləri sizə müraciət etməyimin səbəbi “boont” adlı sayt istifadəçisinin mənə verdiyi reputasiyada nalayiq söz işlətməsidir. Xahiş edirəm bu mövzuda müəyyən tədbirlər alınsın və istifadəçi saytdan uzaqlaşdırılsın... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 18 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ekim 2014 Aleykum SALAM həmin bont nikli user mənidə təhqir etmişdi faceyə çağırıb məsələni həll etdik təbiiki anlaşılmazlıq edib dediki elə bildim adminə gedir məndə dedimki mən elə o saytın adminiyəm ama yenədə istəsəniz ban edəcəm... Qeyd hemin soyus reputasiyani sildim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borland9 Mesaj tarihi: 18 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ekim 2014 TΛNNΞЯ, təşəkkürlər. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
H4CK3R Mesaj tarihi: 18 Ekim 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ekim 2014 TΛNNΞЯ qaqa son qərar sənindir amma məndən soruşursansa əgər sənə mənə qarşı belə sözlər işlədibsə digərlərinə qarşı da işlədə bilər bu saytda belə istifadəçilərə yer yoxdur! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 18 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ekim 2014 bont getdi bana əbədi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
H4CK3R Mesaj tarihi: 18 Ekim 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ekim 2014 Köməyə görə sağol qaqa... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 18 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ekim 2014 Qaqaş mən bu qaydaları elə belə yazmamışam yazmışamsa içi mən qarışıq hamı əməl etməlidir... 7.) Forumda hər hansı bir istifadəçiyə təhqir, tənqid, küçə sözlərindən istifadə kimi etikadan kənara çıxan mesajlar yazmaq qəti qadağandır. Buna səbəb olan istifadəçinin user adı silinəcəkdir, hər bir istifadəçinin hüququ qorunur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 18 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ekim 2014 SALAM. Bəli Tanner bu dəfə də doğru qərar verdi. Adi saytlardan fərləndirə bilməyən istifadəçi ban olunmalıdır. Rəhbərlərə fəaliyyətlərində uğurlar. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.