Gülnar Abdullayeva Konu tarihi: 18 Ekim 2014 Paylaş Konu tarihi: 18 Ekim 2014 Salam, mən telefonumu root etmək istəyirəm , telefonumun modeli Sony Xperia S -di.. Mənə ya Azərbaycan dilində ya da Tükr dilində video rolik tapsanız çoox sevinərəm.. indidən hər kəsə dərin minnətdarlığımı bildirirəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 18 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ekim 2014 mövzunun yerini dəyişdim xanım gələn dəfə mövzu açanda diqqətli olun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gülnar Abdullayeva Mesaj tarihi: 18 Ekim 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ekim 2014 baş üstə..... bircə mən bir dəfə düzgün kateqoriyada mövzu aça bilsəm çoox sevinəcəm.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 18 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ekim 2014 yuxarıda videodərslik var Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gülnar Abdullayeva Mesaj tarihi: 18 Ekim 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ekim 2014 hanı ? görmürəm axı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 18 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ekim 2014 http://forum.windows-az.com/topic_13698 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gülnar Abdullayeva Mesaj tarihi: 18 Ekim 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ekim 2014 bıy siz istifade qaydalarını deyirsiniz? men de ele bildim root videosunu göndermisiniz? baş üsteə sizn gönderdiyiniz videoyada baxaram..amma mən hələ də Sony xperia s telefonun root etme qaydasını gözləyirəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 18 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ekim 2014 qaqaş sən nə yazmısan? artıq şeylər yazma qaydalara əməl edin. 20.) Xahiş edirik öz dilimizə hörmət məqsədi ilə və mövzunun dəqiq anlaşılması üçün mövzulara yazılan cavablarda Ç,Ə,Ğ,I,Ö,Ş,Ü hərflərindən istifadə edilsin, əks halda yazılmış cavab silinəcəkdir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 19 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ekim 2014 Artıq əskik heç kim heç nə yazmasın. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 19 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ekim 2014 bu proqramı yükləyin və telefonunuzu usb ilə kompyuterə qoşun.Proqram telefonunuzu avtomatik tanıyıb driverlri yükləyəcək.1 düymə ilə root hazır olacaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.