A_Z_E_R Konu tarihi: 19 Ekim 2014 Paylaş Konu tarihi: 19 Ekim 2014 Salam demәli mәn sd kart aldım 8gb .taxdım telә işlәdi.şәkil yüklәdim vә s... sora әlimnәn düşdü yerә vә yazıldı ki sd kart is damaged.sora yazıldı format elә mәndә elәdim ama yenә damaged sd kart yazılır.nәdәn olar? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 19 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ekim 2014 başqa kompyuterdə yoxla alınmasa kart zədələnibdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
A_Z_E_R Mesaj tarihi: 19 Ekim 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ekim 2014 Mәn kompa salmamışam telin özünәn farmat vermişәm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 19 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ekim 2014 başqa telfonda yoxla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
A_Z_E_R Mesaj tarihi: 20 Ekim 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Ekim 2014 Başqa telefonnardada elәdi.niyә elә olur heçnә elәmәmişәm.әlimnәn düşdü elә oldu.başqacür nәsә elәmәy olar? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 20 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Ekim 2014 Kompyuterdə taxıb format ver. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
A_Z_E_R Mesaj tarihi: 20 Ekim 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Ekim 2014 Usb ilә taxım? Yoxsa o flaşkart kimi bir şey vare kart taxırsan sorada kompa taxırsan onnan? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 20 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Ekim 2014 Siz dediyiniz peraxadnikdir. O daha məsləhətlidir format etmək üçün. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
A_Z_E_R Mesaj tarihi: 20 Ekim 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Ekim 2014 yoxluyub cavab yazacam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 22 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ekim 2014 kompyuterə tax mikro kartdırsa kart readernən daha sonra bootice proqramını yüklə onunla format edə bilərsən.o da olmasa deməli fleş xarab olub. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
A_Z_E_R Mesaj tarihi: 23 Ekim 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Ekim 2014 Şahin yoxluyum yazacam.notbukumun ekranı sınıb deyә neçә gündü yoxluya bilmirәm.ama saba yoxluyacam. Birdәki qardaş oraqramın linkini verә bilәrsәn? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 23 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Ekim 2014 buyur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
A_Z_E_R Mesaj tarihi: 28 Ekim 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ekim 2014 Mәn yoxladım ama bootice proqramınnan yox windowsun özünnәn.komp mәnim olmadığı vә internetindә olmadığı üçün bootice proqramı ilә yoxlaya bilmirәm. O proqram fәrqi varki adi farmatdan? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 28 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ekim 2014 O proqramın əlavə xüsusiyyətləri var məsələn usb qurğuda səhvləri aradan qaldırır Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
A_Z_E_R Mesaj tarihi: 28 Ekim 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ekim 2014 Bu arada deyimki adi farmat etdim alınmadı.birdәki mәn hansı ilә farmat edim fat32? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
A_Z_E_R Mesaj tarihi: 4 Kasım 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Kasım 2014 Çox sağolun.Hamınıza tәşәkkürlәr. Ama alınmadı.bootice ilә dә elәdim alınmadı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.