TΛNNΞЯ Konu tarihi: 21 Ekim 2014 Paylaş Konu tarihi: 21 Ekim 2014 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Graf_Drakula Mesaj tarihi: 21 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Ekim 2014 Tanner Az dili yox. Azərbaycan dili. Öz dilimizə Hörmət etməliyik! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 22 Ekim 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ekim 2014 Qaqaş mən o sözü qısa yazmışam həmin o Azərbaycan dili dediyinidə mən tərcümə edib göndərmişəm çepe tutma mənim öz dilimə hörmət etdiyimi hamı bilir işində ol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 22 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ekim 2014 Sevindirici xəbər oldu bu Azər təbrik edirəm ugurlar qardaş... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 22 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ekim 2014 Təbriklər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 22 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ekim 2014 Yaxşı oldu.Təbrik. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 22 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ekim 2014 Təbriklərə mən də qoşuluram. İOBit də sağolsun, sayəsində sizin üzünüzü görmək qismət olur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borland9 Mesaj tarihi: 22 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ekim 2014 TΛNNΞЯ, təbriklər. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
H4CK3R Mesaj tarihi: 22 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ekim 2014 Təbriklər... Gələcək işlərdə uğurlar. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 22 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ekim 2014 Azər qardaş təbrik edirəm yeni nailiyyətlərə doğru. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 22 Ekim 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ekim 2014 Dəyməz hamıya təşəkkürlər bu arada saytda az az görsənirəm üzrlü hesab edin tezliklə qayıdacam... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.