g.elnur Konu tarihi: 24 Ekim 2014 Paylaş Konu tarihi: 24 Ekim 2014 bir modem haqqinda sorushuram her defe kimse silir movzunu. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 24 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Ekim 2014 Mən silmişəm.Mövzunu düzgün açmaq lazımdı.Sənə xəbərdarlıq etmişəm.İndi yenə qaydanı pozursan 2.) Forumda mövzu açarkən mövzu başlığını və mövzu açılışını Azəri şriftləri ilə açın əks təqdirdə mövzu silinəcəkdir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
g.elnur Mesaj tarihi: 24 Ekim 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Ekim 2014 ikinci dəfə az şriftləri ilə yazmışdım axı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
H4CK3R Mesaj tarihi: 24 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Ekim 2014 Qaqa silinməməyini istəyirsənsə zəhmət çək yuxarıdakı qaydaları oxu sonra mövzu aç! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
g.elnur Mesaj tarihi: 24 Ekim 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Ekim 2014 yaxşı. indi mənə kömək edəcək? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 24 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Ekim 2014 Yalnız qaydalara uyğun olmayan mövzular silinir başqa mənim heçkimlə şəxsi qərəzliyim yoxdur.Yeni mövzu aç.Mövzu kilit Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.