kolatan Konu tarihi: 30 Ekim 2014 Paylaş Konu tarihi: 30 Ekim 2014 salam mən sizlərdən bir söz soruşum stol üstü komputerdə 2 hard disk işlədə bilərəm ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
H4CK3R Mesaj tarihi: 30 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ekim 2014 Qaqa işlədə bilərsən.Xarici hard disk işlədə bilərsən. Daxili hard disk: harddisk1a.gif Sən 2-ci şəkildəkini kompyuterdə 2-ci xard disk kimi işlədə bilərsən. Mən işlədirəm 320GB Transcend.Ümumiyyətlə xarici sərt disklərin qiyməti 40AZN dən başlayır 90AZN, 150AZN və s. də ola bilər.Mən 320GB sərt diski 80AZN-nə almışam.Qiymət keyfiyyətdən asılıdır.Bu sərt diskləri kompyuterə USB snur vasitəsilə qoşulur.Şnur onun öz üstündə verilir. TranscendStoreJet25M32.5inch1TBExternalHardDiskWhichportableharddrivetobuy.Guidereview4.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolatan Mesaj tarihi: 30 Ekim 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ekim 2014 başa düşdüm sağol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
H4CK3R Mesaj tarihi: 30 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ekim 2014 Dəyməz qaqa. Kömək edə bildiyimə sevindim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaNGeR_Oku Mesaj tarihi: 30 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ekim 2014 kolatan olur komputerinin materinkasi şleflədi yoxsamı sata ??mən özüm ikisin işlədirəm çətində bi zad döyül .. 320gb birde 250gb bir qoşmuşam . sadəcə şleflə biraz quraq çətin olacaq bilmiyənçün. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolatan Mesaj tarihi: 30 Ekim 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ekim 2014 mən qoşdum ama heçnə alınmadı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 31 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ekim 2014 Xarici yoxsa daxili? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 31 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ekim 2014 PATA`yla qoşmusansa, master-slave`ə fikir ver.. Birdə power supply`dən ona enerji gəlməlidi.. 4 pinli molex ya da yenilərdə 15 pinli sata.. İksini də qoş işləməlidi.. Sonra da disk management`dən diskin istifadəsini başlatmalısan.. Xarici qoşulma isə çox asandı.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
H4CK3R Mesaj tarihi: 31 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ekim 2014 Qaqa prosessorun içinə yerləşdirmək çox çətin və uzun prosesdir. Ən yaxşısı xarici hard diskdir.Mən işlədirəm. Bu vaxta qədər heç bir ziyanını görməmişəm.Əksinə mənə çox yardımçı olub. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.