KymaR_ Konu tarihi: 2 Kasım 2014 Paylaş Konu tarihi: 2 Kasım 2014 Salam məndə Android sistemdir linə proqramında dostluğda olanların nömrəsini bilmək istyrəm bir neçə nəfərin nömrəsi farmatdan sonra silinib onu necə tapa bilərəm.amma linedə dostluqda var həmən şəxslər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
x392lb39l3708 Mesaj tarihi: 2 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Kasım 2014 Axtardım amma tapa bilmədim( Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KymaR_ Mesaj tarihi: 2 Kasım 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Kasım 2014 kimsə bilmir? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
x392lb39l3708 Mesaj tarihi: 2 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Kasım 2014 Sd karta bax bəzən kontaktların nüsxəsi saxlanılır.Yada Recovery proqramı vasitəsilə kontaktları qaytara bilərsən Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KymaR_ Mesaj tarihi: 2 Kasım 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Kasım 2014 təşəkkür yüklədim və hal hazırda axtarış edir nəticəni yazacam hərşeyi tapdı istədiyim nömrəni tapmadı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
x392lb39l3708 Mesaj tarihi: 2 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Kasım 2014 Kartı 100% axtarmağı təxminən 99 dəqiqə çəkə bilər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KymaR_ Mesaj tarihi: 2 Kasım 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Kasım 2014 qardas eger sen bilirsense teamwiwernen girib 100 axtara bilersen Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
x392lb39l3708 Mesaj tarihi: 2 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Kasım 2014 Yoxe qaqa.Başqa proqramlarla yoxlaya bilərsən nə tapdı odu.Axıra qədər gözlədin dolmağın?Birdə yoxladığın proqramın pro versiyasında super scan olmalıdı bəkə elə tapa bilərsən.Telefonun dili nədir?Az dilindədirsə kontakt.vcf və ya kontaktlar.vcf İngilis dilindədirsə contact.vcf contacts.vcf fayllarını sd kartda axtar.yoxdursa recovery ilə axtar.Bəlkə nə vaxtsa telefona netqin antivirus kimi proqram yazmısansa qeydiyyatdan keçmisənsə onların hesablarında kontakt nüsxəsi qalır.(Anti lost funksiyası) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KymaR_ Mesaj tarihi: 2 Kasım 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Kasım 2014 tapılmadı başqa programlarnanda yoxladım elə contactda olan nömrələri göstərir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
x392lb39l3708 Mesaj tarihi: 2 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Kasım 2014 Qaqa onda bu qədər.Bəlkə kimsə line id nömrəsi ilə nömrəni tapmağı bilər mənnən bu qədər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KymaR_ Mesaj tarihi: 3 Kasım 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Kasım 2014 təşəkkür yenə kisə nəsə bilirsə deyərdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.