Ʌüsal Konu tarihi: 9 Ağustos 2011 Paylaş Konu tarihi: 9 Ağustos 2011 VB 2008-də yeni Form yaradın və aşağıdakı qaydada formu nizamlayın... 1. 2. 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
saka-muka Mesaj tarihi: 9 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Ağustos 2011 menlik deyil twk.=) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vuqar Abdulevvelov Mesaj tarihi: 10 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ağustos 2011 Biz virusdan qaçırıq.....Virusu neynirik daha. .yenede Tşk_lər.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
hack_aydin Mesaj tarihi: 12 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Eylül 2011 qaqas men bu dediklerini eledim sonra ne edim nece saxranit edim onlarida basa salda. birinci defedi isleyirem bu proqramla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 12 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Eylül 2011 Vusal formun linkin qoyda zehmet deyilse yoxsa bizde var ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.