WatchWolf Konu tarihi: 6 Kasım 2014 Paylaş Konu tarihi: 6 Kasım 2014 Salam məndə nokia 300 var ovi dən heçnə yükləyə bilmirəm.qeydiyatdan keçmişdim ama parolumu itirmişəm kod gəlmir.qeydiyatdan keçirəm bele yazilir: operatsiya ne vplyena gəlir nə edə bilərəm düzəlsin? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 6 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Kasım 2014 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
WatchWolf Mesaj tarihi: 6 Kasım 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Kasım 2014 Mən telnenem baxa bilmirəm sözlə yazinda Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 6 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Kasım 2014 buyur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
WatchWolf Mesaj tarihi: 6 Kasım 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Kasım 2014 Sağol qaqa açdım .facebook messenger yüklədim açmır yazılır :конфликты приложеня .показаты? Да basıram messenger yazılır elə girmir niyə?ama əvvələr açırdı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 6 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Kasım 2014 fb profilinnən hansısa proqrama giriş etmisən yəqinki ona görə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
WatchWolf Mesaj tarihi: 6 Kasım 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Kasım 2014 Yo qaqa etməmişəm nəsə açmır Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 6 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Kasım 2014 silib təzdən yazmısan? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
WatchWolf Mesaj tarihi: 6 Kasım 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Kasım 2014 Hə 2 3 dəfə elədim alnmir nəsə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
x392lb39l3708 Mesaj tarihi: 6 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Kasım 2014 Onda format elə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
WatchWolf Mesaj tarihi: 6 Kasım 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Kasım 2014 Azəricə tərcümə elədim yazılır .proqramlarda toqquşma whatsapp var ondan olar? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.