Senan Humbetov Konu tarihi: 7 Kasım 2014 Paylaş Konu tarihi: 7 Kasım 2014 Salam Rufurs Programı İlə Əməliyat Sistemini Yüklədim Və Necə Format Edeceyimi Bilmirem Kurlumunu Eləmişəm Amma Men disklə eləyəndə Sondurub eleyirdim və indi Fleşka İle edende nece edim bilmirəm kömək edin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
A.Maga Mesaj tarihi: 7 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Kasım 2014 Biosdan USB CD-ROM seç. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
x392lb39l3708 Mesaj tarihi: 7 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Kasım 2014 Bu video Kömək olar Video linki=http://www.youtube.com/watch?v=5RdhQCtyEo8 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Senan Humbetov Mesaj tarihi: 7 Kasım 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Kasım 2014 BİOSA NECƏ GİRİM? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
x392lb39l3708 Mesaj tarihi: 7 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Kasım 2014 Komputer açılanda F2 bəzən f12 ilə açmaq olur.Ekranın aşağısında hansı düymə ilə edəcəyini görə bilərsən Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 7 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Kasım 2014 3.) Forumda mövzu açarkən mövzu başlığını probleminizə aid ətraflı yazın. (Kömək edin, Problemim var, Zəhmət olmasa baxın və s.) kimi adlarla mövzu açmayın burda hamımız onsuzda əlimizdən gələn köməyi edirik. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Senan Humbetov Mesaj tarihi: 7 Kasım 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Kasım 2014 Oldu diqqət edərəm Format vere bilmedim kecen defe format etmişdim problemsiz indi ise başqa əməliyat sistemini yükləmək istiyirəm ama nece usb ile format edim bilmirəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 7 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Kasım 2014 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Senan Humbetov Mesaj tarihi: 7 Kasım 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Kasım 2014 o videodakini elemişım onan sorasi nece olacaq Kömək eləyin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 7 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Kasım 2014 biosdan usb seçib başla formata Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 7 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Kasım 2014 Burda çətin bir şey yoxdu əsası biosdan girib flashdan başlatmağıdı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 7 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Kasım 2014 Microsoftun saytında kiçik tool var, asandı istifadəsi.. http://www.microsoftstore.com/store/msusa/html/pbPage.Help_Win7_usbdvd_dwnTool Bundan istifadə edərək .iso faylını usb`ə yaza bilərsən.. Sonra da BİOS-dan usb-dən başlat.. Qalan ardıcıllıq eynidi.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Senan Humbetov Mesaj tarihi: 28 Şubat 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Şubat 2015 çox sağolun teşekkuürler Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 1 Mart 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Mart 2015 Mövzu bağlandı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.