django Konu tarihi: 13 Kasım 2014 Paylaş Konu tarihi: 13 Kasım 2014 Salam dostlar mənim komputerdə qəribə hal baş verir deməli komputerim normal işləyir hec bir problemidə yoxdur ancaq birdən elə olurki komputerin diskovot yeri var ha orda balaca yasil isiq yanib sonur və yungulcə səs cixir sorada avast ekrana cixir ki hər şey yolundadı bu hal təkcə mən koputeri yandıran zaman baş verir burda kimsə dell işlədirsə nə dediyimi bilər yəqinki bunun səbəbi nə ola bilər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 13 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Kasım 2014 Salam. bu problem deyil və təkcə dell-lərdə olmur. mənim notebook-um HP-dir. mənim kompyuterimdə də olur.. zəif cızıltı kimi bir şeydirsə bu normalda demək olar ki, bütün kompyuterlərdə olur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KymaR_ Mesaj tarihi: 13 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Kasım 2014 qardaş bu problem deyil My Computerı girdikdə içindı olan disk aftomatik fırlanmaqa başlayır işıqda ona görə yanıb sönür ola bilər antivirus diskavotuda axtarsın bu hamıda olur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.