Röyal Babayev Konu tarihi: 14 Kasım 2014 Paylaş Konu tarihi: 14 Kasım 2014 ...Salam Windows.AZ.Com. Pro Evolution Soccer 2013-də bu problem yox idi. Amma 2015-də şəkildə göstərilən kimi olur. Həll yolunu bilən varsa yazsında zəhmət olmasa... Untitled-1asd.pngUntitled-1.png Alıntı Bir sözü haranla anlayırsansa, orana girər! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 14 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2014 Salam.. şəkilləri yenidən yükləyin.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Röyal Babayev Mesaj tarihi: 14 Kasım 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2014 ...Yüklədim qardaş... Alıntı Bir sözü haranla anlayırsansa, orana girər! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 14 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2014 Salam noutbukdurmu? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Röyal Babayev Mesaj tarihi: 14 Kasım 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2014 ...Alxan, aha notebookdur... Alıntı Bir sözü haranla anlayırsansa, orana girər! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 14 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2014 məndə hp paviliondu mən pes 2013 oynayanda Vram problemi olub sora biraz araşdırdım 1-2 səbəbi olub.. oyna girəndə deyirdiki sistem parametrləri uyğun deyil .. sora araşdırdım problemi aradan qaldırdım necə ilk əvvəl Reloaded crackı yüklədim sorada Kitserver13 ama pes 2015 təzə çıxdığı üçün hələ mod olunmuyub ən yaxşısı driveri yenilə forumda mənim pes 2013 ilə baölı problemim var Karb 10 mənə 1-2 proqram vermışdı driver ilə baölı yoxlaya bilərsən... Uğurlar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 14 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2014 19royal98, videokartın driverini yeniləməyi yoxla.. Nvidiadırsa aşağıdakı linkdən rəsmi updater proqramıyla yeniləyə bilərsən. http://www.geforce.com/geforce-experience Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Röyal Babayev Mesaj tarihi: 14 Kasım 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2014 ...Yeniləmişəm bütün grafik driverlərini, xeyiri yoxdur... Alıntı Bir sözü haranla anlayırsansa, orana girər! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 14 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2014 Bu o vaxt eyni ilə 2013də məndə olmuşdu - pesedit patch yükləmişdim düzəlmişdi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənka™ Mesaj tarihi: 14 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2014 Bunu yoxla gor.. http://uploaded.net/file/do58zjw5 Oyun qurulu yere atiran Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elmeddin915 Mesaj tarihi: 14 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2014 Səndə iki VGA var onun üçün belədi Oyunu və ya parametirlərini açanda Admistrator kimi aç. adi vəziyyətdə açdım 1.png 2.png Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 14 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2014 Nvidia control paneldeən şəkildəki kimi et düzələcək: exe-lerin her ikisini ele et Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Röyal Babayev Mesaj tarihi: 14 Kasım 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2014 ...Kompüteri yeni format etdim, indi oyunu yükləyib dediklərinizi bir-bir yoxlayacam. Öncədən təşəkkürlər... Alıntı Bir sözü haranla anlayırsansa, orana girər! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.