Admin_Boy Konu tarihi: 15 Kasım 2014 Paylaş Konu tarihi: 15 Kasım 2014 Oyunu Yüklədim start verirəm oyunu başlayır fraqment gelir sora bu gelir oyunu oynaya bilmirəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 15 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2014 Salam qaqaş.. İnzibatçı kimi (Administrator) aç alınmasa Xp kimi aç ... sora Visual C++ 2013 DirectX və Net Framevork yenilə buLARI elə alınmasa yenə köməklik edərəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin_Boy Mesaj tarihi: 15 Kasım 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2014 Sən dediklərini necə edim? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 15 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2014 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 15 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2014 1 -ci çəkildə Admin kimi açmaqdı sekil1.jpg sekil2.jpg sekil3.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin_Boy Mesaj tarihi: 17 Kasım 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Kasım 2014 Sən dediklərinin hamısı elədim yenədə hamən ki kimi gəldi səhv verir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 17 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Kasım 2014 Hardan yükləmisən oyunu?Birdə səhvin şəklini dəyiş. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin_Boy Mesaj tarihi: 18 Kasım 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Kasım 2014 Oyunun yükləmə linkini bu mövzuda vermişdilər Oyunda gələn səhv budur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 18 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Kasım 2014 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin_Boy Mesaj tarihi: 18 Kasım 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Kasım 2014 Yənə eyni səfv verir Launcher və TİNTİN.exe Faylını seçdim yənə eyni səhv verir Buda Launcher Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 18 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Kasım 2014 flt_taot.torrent Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin_Boy Mesaj tarihi: 19 Kasım 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Kasım 2014 Özündə olan Launcher və TİNTİN.EXE faylı secıb başqa papqaya atdım.Linkdən verdiyin 3 fayli 1)fairlight 2)Launcher 3)TİNTİN faylını Oyunun papqasına atdim Yene eyni sehv verdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 19 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Kasım 2014 Sən yaxşısı başqa yerdən yükləyib yoxla. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.