Kənka™ Konu tarihi: 15 Kasım 2014 Paylaş Konu tarihi: 15 Kasım 2014 Salam şəkilləri bura atıram. Baxın görün düzdü bu? Virus zaddı yoxsa??? Eyni şeydən 10 15 dənə açılır... Qeyd edimki bunları göstərən program process hacker programıdı... Tapşırıq menecerindədə eyni şeydi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 15 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2014 Virus deyil.. Məndə də çoxdu o fayldan.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənka™ Mesaj tarihi: 15 Kasım 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2014 Məndə əvvəl virüs düşmüşdü kompuma Svr.exe virüsu... Oda bunun kimi idi, məsəlcun skype açırdım.. Skype saxranit olduğu papkada 30dan çox bele fayllar yaranırdı. SkypeSvr.exe SkypeSvr(1).exe SkypeSvr(2).exe vsvs.. Onu gücbalaynan sılmışəm təmiz. İndi ona görə soruşdum. Cavabın üüçün sağol. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 15 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2014 Viruslardan o qədər anlayışım yoxdu.. Google`da Search elə gələcək həmin o .exe fayllar haqqında.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
x392lb39l3708 Mesaj tarihi: 15 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2014 Salam/Orda amigo.exe ni özün yazmamısansa kompa reklam virusu düşüb. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
A.Maga Mesaj tarihi: 15 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2014 Salam... svchost.exe Microsoft Windows (2000, XP, Vista, 7, 8 ) -un xidmətləri üçün əsas prosesdir.Amma bu addan istifadə edərək maskalanan viruslarda var (məs: Kido virusu).Real (sistemin) "svchost.exe" heç vaxt istifadəçi kimi başlatmaqla (2 klikləməklə) işə düşmür.2-ci real "svchost.exe" Run reestrına düşmür (axtarış yerində "msconfig" yazıb gir, aвтозагрузка bölümü). Klikləyəndə işə düşürsə və ya run`da varsa bu virusdu.Yoxdusa məncə bu normaldı.Mənim bildiyim bu qədər... Ümidvaram ki, başa sala bildim... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənka™ Mesaj tarihi: 16 Kasım 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Kasım 2014 Amigo programdi google chrome kimi.. Maga cox sagol qaqas ama bir sey bawa duwdum. Prosta neyise elemeye axod yoxdu. yenede sagolun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
x392lb39l3708 Mesaj tarihi: 16 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Kasım 2014 Məndəsə yenədə kaspersky olmağına baxmayaraq kompa search protect proqramı düşür.üstündədə amigo mailru vs proqramlar gəlir.bir-bir silib adwcleaner ilə təmizləyirəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.