qusi555 Konu tarihi: 16 Kasım 2014 Paylaş Konu tarihi: 16 Kasım 2014 Salam. Mən maraqlanmaq istərdim ki, görəsən niyə Azərbaycanda torrent trekerlər fəaliyyət göstərmir ? Azərbaycanda torrent istifadəçilər azdırmı ? Mən istiyərdim ki, Azərbaycanında yüksək səviyyəli bir torrent trekeri olsun. Sizcə bu nə vaxtsa olacaq ? və ya istiyərdinizmi olsun ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
H4CK3R Mesaj tarihi: 16 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Kasım 2014 Qaqaş olub əvvəllər sonradan bağlandı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
x392lb39l3708 Mesaj tarihi: 16 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Kasım 2014 Mənim dostlarım,tələbə yoldaşlarımın 95% i torrentin nə olduğunu bilmir elə buna görədə torrent saytı çətin ola Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
qusi555 Mesaj tarihi: 16 Kasım 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Kasım 2014 Aztorrent -adı altında bilirəm. Məndə o saytda uploader -dən, Administrator vəzifəsinə qədər qalxmışdım. Amma o sayt rəhbərləri saytı prosta açmışdı. Mən isə istərdim ki, həqiqi treker açılsın və gözəl işlər görülsün. Azərbaycandada torrent irəli getsin. Səncə azərbaycanda torrent həvəskarları azdırmı ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
H4CK3R Mesaj tarihi: 16 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Kasım 2014 Təbriklər! Amma məncə torrent həvəskarları çox olsa da belə bir sayt bir daha açılmaz. 2-cisidə windows-az.com hərtərəfli fəalliyyət göstərir. Proqram,Oyun,Məlumat,Videodərslik,Filmlər,Mobil və.s bu saydıqlarıma Torrent də daxildir. Saytımızın yardımsevən,intizamı,bacarıqlı heyyəti vardır. Əgər hər hansısa bir problemin,sualın olsa forumda mövzu aça bilərsən və hərkəs sənin probleminə şərik olub həllində iştirak edəcək... Amma sənin fikirlərin də gözəldir. Biz də istəyərik ki, Azərbaycan torrentdə irəli getsin. Amma əksəriyyəti torrentin nə olduğunu belə bilmir. Başqa işlərlə məşqul olurlar. Hər nəysə İN ŞA ALLAH belə bir sayt açılar və biz də bundan faydalanarıq. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
qusi555 Mesaj tarihi: 16 Kasım 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Kasım 2014 Saytınızın fəaliyyətində sizə uğurlar. Amma mən treker istədim fəaliyyət göstərsin. Görək nə olacaq. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
H4CK3R Mesaj tarihi: 16 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Kasım 2014 İN ŞA ALLAH gələcəkdə olar... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ezio Auditoro Mesaj tarihi: 16 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Kasım 2014 Salam.Əvvəla bu İnformasiya və Texnologiyalar Nazirliyinin öhdəliyindədir.2-cisi də Azərbaycanda 80-90% insan torrent treker bir qırağa torrentin nə olduğunu belə bilmir.Bütün bunların göz önündə tutaraq demək olar ki, hələ tezdir.3-4 ilə İN ŞA ALLAH. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
mensurqulami Mesaj tarihi: 17 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Kasım 2014 Mövzunun məntiqi ilə əkslik təşkil etsə də,torrenti yaymaq və dəstəkləmək zənnimcə düzgün davranış deyil."Oğurlanmış" və ya "Pirat" content yükləməkdənsə,pulu verib original almaq lazımdır.Mən ümid edirəm ki,3-4 ilə torrent söhbəti ümumiyyətlə ləğv oluna.Torrentin məqsədi çox gözəldir amma faktiki istifadə sahəsi "zəhmət oğurluğu"dur.Bu səbəblə torrentə qarşı fikirdəyəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ezio Auditoro Mesaj tarihi: 17 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Kasım 2014 Qaqaş düzünü de sənin işlətdiyin proqramların hamısı orginaldır? (yəni pul verib almısan?) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
qusi555 Mesaj tarihi: 17 Kasım 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Kasım 2014 Lap gülməli danışdıne mən 25 azn verib ebaydan bluray disk almaqdansa torrentdən havayı köçürürəmdə. Mənə lazımdı 25 manat ziyana düşüm ki, UNİEVRSAL PİCTURE qabağa düşsün ? Belədə ki, sadə torrent paylaşımlar olur ki, onların müəllif hüquqları qorunur. Mən aztorrent.net saytında admin olduğum vaxtda azərbaycanlı rəjisorun bir filmini kinoteatrdan çəkib yerləşdirmişdim sayta. O qardaş mənim emailim vasitəsi ilə mənimlə yazışdı və dedi ki, o filmin müəllif hüquqları mənə aiddi və xahiş edirəm filmi saytından çıxart. Əks halda mən saytınızı və onun rəhbərini məhkəməyə verəcəm. Yəni onu demək istəyirəm ki, məncə UNİVERSAL PİCTURE və s. nəhəng şirkətlər istəsə bu torrenti çoxdan ləğv etmişdi. Bəzi ölkələrdə qadağalar var . Amma istəməzdim bizdə olsun. Nə paxıllıqdı ki? Almışam diski paylaşıram səninlə ki, səndə birdə əziyyət cəkib , xərc edib disk almayasan. Müəllif hüquqlarına qalanda isə onsuzda o nəhəng şirkətlər yığdıqlarını yığırlar. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.