system01 Konu tarihi: 10 Ağustos 2011 Paylaş Konu tarihi: 10 Ağustos 2011 Salam eziz Windows-az.com istifadecileri nece ede bilerem fayillari geri qaytarim geri qaytaranda bele osibka cixir fayillari qaytarir bele acir basqa cur acir oxumaq olmur Xais edirem komek ederdiz Axirda bele yazir saytlari gostermir nece ede bilerem belke duz etmirem sekilleri cekib qoymusam komek ederdiz ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 10 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ağustos 2011 D disqinden D disqine qaytara bilemzsen..sebeb ona goreki mentiqle fikirles bileceksen Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
system01 Mesaj tarihi: 10 Ağustos 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ağustos 2011 Vusal mentiqi tutdum bildim neyi deyirsen 2-ci sekilde deyirsen orda sendeyenden sonra fayili c-de bir papka acdim atdim yene 4-cu sekildeki kimi olur ele gosterir acmir xais edirem komek ederdin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 10 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ağustos 2011 ilk evvel D disqini htfs ile format edirsen sonra super scan ile yoxlanis edirsen qutardiqdan sonra sekidleki qaydada qaytarirsan..orda boz reng papklarin menasi odurki hemen faylalr cox zeenibdir.yeni ne qaytardisa ele odur... Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
system01 Mesaj tarihi: 11 Ağustos 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ağustos 2011 Cox saqol Vusal Allah razi olsun TWk komeyine gore Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 11 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ağustos 2011 Dəyməz... Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.