azikoo10 Konu tarihi: 23 Kasım 2014 Paylaş Konu tarihi: 23 Kasım 2014 Salam dostlar. Mən windows 7 də Update ni (centr abnavleniya) bağlamışam. Bu vacibdir açım bunu. Bunu açıb update etsəm birşey olmaz ki? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 23 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Kasım 2014 SALAM. İlk əvvəl: 20.) Xahiş edirik öz dilimizə hörmət məqsədi ilə və mövzunun dəqiq anlaşılması üçün mövzulara yazılan cavablarda Ç,Ə,Ğ,I,Ö,Ş,Ü hərflərindən istifadə edilsin, əks halda yazılmış cavab silinəcəkdir Sonrasında isə update sistemdəki xətaları, boşluqları yox etmək və performansı artırmaq üçün vacibdir. Lakin bur belə bir məsələ var ki, yeniləmədən sonra aktivasiya ləğv oluna bilər. Təbii ki, sistem orginaldırsa problem yoxdur. Bir də ki, komputerinizin parametrləri vacibdir. Ən sonda deyim ki, sistem kimi 8-dən istifadə edin. Yeniləmələrdə heç bir problem olmayacaq. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 23 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Kasım 2014 Məsləhət deyil, lisenziyasız olsa.. Microsoft lisenziyasız olduğunu bilib block edəcək.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 23 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Kasım 2014 Mən Windows 7 işlədəndə həmişə update edirdim lisenziya silinməmişdi.windows 7 ni aktivləşdirmək çox asandı.Silinsə asanlıqla aktivləşdirə bilərsən Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 23 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Kasım 2014 Mövzunu düzgün bölmədə aç! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
_LeoN_ Mesaj tarihi: 23 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Kasım 2014 Məncə ümumiyyətlə sistem yeniləməsi lazım deyil.Mən həmişə bağlayıram yeniləməni.Çünki 1,2 dəfə yeniləmişəm.Problemdən başqa heçnə gətirmir.Həm komp ilişdirir,həmdə lisenziyanı ləğv edir.Sağda aşağı küncdə yekə sözlər yazılırki,Aktiv edin.Ona görə mənim fikrimcə necə varsa sistemi elədə işlətmək yaxşıdı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.