kolatan Konu tarihi: 23 Kasım 2014 Paylaş Konu tarihi: 23 Kasım 2014 salam mən komputeri formata eledim onun vifi tapa bilmirəm komputerin adı Lenovo G580 Pack solitionda tapa bilmədi xaiş edirəm köməklik edəsiniz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 23 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Kasım 2014 Burdan Əməliyyat Sisteminin də növünü yazaraq yüklə.. Hər OS`ə uyğun var.. http://support.lenovo.com/us/en/products/laptops-and-netbooks/lenovo-g-series-la ptops/lenovo-g580-notebook Component`də WLAN seç.. Yəgin ki, bilirsən.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolatan Mesaj tarihi: 23 Kasım 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Kasım 2014 PCI\\VEN_168C&DEV_002B&SUBSYS_30A117AA&REV_0 vindovs 7 32bit yüklədimdə yendə alınmadı .jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 24 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Kasım 2014 Burdan Ya da burdan yükləyə bilərsən. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 24 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Kasım 2014 əgər vi fi driveri yüklənmirsə yüklənmişini sil daha sonra driver pack salitonla yoxla alınacaq.əgər voopşe yoxdursa sovedeniyasından kodu bura yaz tapıb verim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 24 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Kasım 2014 kolatan həll yolları yuxarıda deyildi. Onlar 100% nəticə verəcək. Amma qeyd edim ki, elə notbuka 7 yazmağınız performası aşağı salır. Baxmayaraq ki, orginal sistem kimi 7 home basic gəlir. 8.1 yazsanız fərqi hiss edəcəksiniz. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 24 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Kasım 2014 ID ilə yazılan drayverlər həmişə effekt vermir.. Ən yaxşısı rəsmi saytda.. Bu sayt da var: http://www.driverlenovo.com/lenovo-g580-windows-7-drivers/ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolatan Mesaj tarihi: 24 Kasım 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Kasım 2014 siz dediklərinin hamısını yoxladım alınmadı. Ama vindovs8.1 yazdım gəldi hər şey qaydasında idi Pack salition yazdım vifi yendə elə oldu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 24 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Kasım 2014 Slim drivers ilə yoxlayın. Yerdə qalan bir-iki xırda drayveri də internetdən tapmaq olur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.