plastik_urek Konu tarihi: 24 Kasım 2014 Paylaş Konu tarihi: 24 Kasım 2014 Salam, Play station 3-ü mən jailbreak eləmək istəyirəm. Amma məndə alınmır. Play station 3-ümdə əməliiay sistemi 4.66-dı. Və nə qədər eləmişəm alınmayıb. Bilən varsa, mənə kömək edin. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 24 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Kasım 2014 mövzu bölməsi düzgün deyil düzəliş edirəm gələn dəfə diqqətli ol əks halda mövzu silinəcək və sizə xəbərdarlıq əlavə olunacaq. buyur bu videoya bax Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastik_urek Mesaj tarihi: 24 Kasım 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Kasım 2014 ÇOX SAĞOLUN. Mən orda göstərilənlərin hamısını eləyirəm. Amma playstation-a USB-ni taxıram. Oblovleniyada USB-dəki faylları tapmır. Elə bil USB bom-boşdu. Niyə elə olsun maraqlıdı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
wry_yikda Mesaj tarihi: 1 Mart 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Mart 2015 salam..playstation 3-ü jailbreak eliyə bilən var?versiya 4.70-di məndə nə qədər yoxladım alınmır...kimsə yoxluyub işlədiyinə əmin olduğu yol varsa desin zəhmət olmasa... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 1 Mart 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Mart 2015 wry_yikda Xəbərdarlıq etdim axı qaydalara əməl et!!! Mövzu bağlandı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.