Oz_Dunyam Konu tarihi: 27 Kasım 2014 Paylaş Konu tarihi: 27 Kasım 2014 Salam Dostlar məndə sazz modemdir windows 8 yuklemek istəyirəm lakin komputerim tez tez sonduyune gore yukleme yarimciq qalir yuklənmir mənə torrentle yuklenen vindovs 8 lazimda amma sazz modem olduguna görə torrentle hecne yukleye bilmirəm mövzunu səhv açmişamsa uzr isteyirem xxais edirem komeklik edəsiz mənə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 27 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Kasım 2014 Komputer sönürsə onda onu təmizləməlisiniz. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oz_Dunyam Mesaj tarihi: 27 Kasım 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Kasım 2014 mənə torrentle olmursa və ya torrentsiz rahat windows 7-8 meslehetli driverleri ichinde olan birwey istəyirem sazz olduquna gorədə alinmir əlacsiz qalmisham Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ezio Auditoro Mesaj tarihi: 27 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Kasım 2014 Qaqaş məndə də SAZZ-dır.Toreent yükləyə bilirəm.Nəsə oşibka verir? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oz_Dunyam Mesaj tarihi: 27 Kasım 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Kasım 2014 qaqaş deyil neise xeyir oşibka vermir sadece windows 8 yuklemek isteyirem windows 8ustanovka torrent ckacat edende torrent saytdan reqstracya isteyir ilk defedi sazz modem işlədəni belə bir hadisəynən qarşilaşiram.. siz bilirsizsə torrentle win 7-8 hansi olursa olsun meslehetli linkin ata bilersiz? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 27 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Kasım 2014 2.) Forumda mövzu açarkən mövzu başlığını və mövzu açılışını Azəri şriftləri ilə açın əks təqdirdə mövzu silinəcəkdir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oz_Dunyam Mesaj tarihi: 27 Kasım 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Kasım 2014 üzr istəyirəm mən bir az çətinlik çəkirəm bu mövzu qalsin köməklik edin sonra baglaya bilərsiz cox vacibdir...saymamazliq deyil sadecə bir az mumkunsuzdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
qusi555 Mesaj tarihi: 27 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Kasım 2014 Necə olur ki, sazz modemi yalnız torrent yükləməri yükləmir, amma adi yükləmələri yükləyir. Məncə burda sazz modemlik bir problem yoxdu. Problem PC -də və ya torrent yükləmə proqramlarındadır. Heç sazz müştəri xidmətlərinə zəng vurmusunuzmu ? Birdə necə yəni torrent yükləmir ? Hardan bilirsiz ki problem sazzdadı ? Ekranı skren edin atın görək necə aşıbka verir . Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 28 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Kasım 2014 Dedim axı əgər komputer sönürsə onda onu təmizləmək lazımdır. Daha sonra saytda test edilmiş sistemlər var onlardan istifadə edə bilərsiniz. Amma mütləq təmizlədin komuteri. Sonra ekran kartı yansa demək olar ki, komuteri təmir etmək yenisinin qiymətinə gələcək. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oz_Dunyam Mesaj tarihi: 28 Kasım 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Kasım 2014 mənə lazimdir meslehetli windows 8 və ya 7 mende komputerin fani firlanmir ve komputer qizir sonur amma evvelki vin da ele bir problem yox idi siz en yaxsisi mene meslehetli vin 7-ve ya8 linkin verin yukleyim qusi555 qardaş yükləmə yarida dayanir ve yuklenmir hecbir oşibkada vermir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 28 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Kasım 2014 Mən sizə başa sala bilmədim deyəsən. Siz əvvəlcə komputeri əməlli başlı təmizləməlisiniz. Sistemlik heçnə yoxdur. Amma yenə dediyinizi deyirsinizsə onda mənim tərəfimdən açılmış "VVindovvs 8 orgina və test edilmiş" adlı mövzuda link var onu yükləyə bilərsiniz. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oz_Dunyam Mesaj tarihi: 28 Kasım 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Kasım 2014 SIZ DEDIYINIZ KIMI NECE TEMIZLEYE BILEREM ONUDA BIR EZIYYET DEYERDIZDE Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 28 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Kasım 2014 Anladığıma görə məlumatınız yoxdur. Ustaya aparmağınız məsləhətlidir. . Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 28 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Kasım 2014 CPU fan`ın tozunu təmizlə.. Qızırsa, çox işlətsən, yana bilər.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SaDe_NiCk Mesaj tarihi: 28 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Kasım 2014 Salam bunun modemə qətiyyən dəxli yoxdur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.