izzetcik Konu tarihi: 27 Kasım 2014 Paylaş Konu tarihi: 27 Kasım 2014 salam dostlar. mən nəqədər elədim alinmadı kmək eləsəz sevinərəm mende hp noutbukudur windows 8 əməliyyat sistemi işlədirəm indi 7 eləmək istəyirəm lakin bacarmıram. diski salıram açılmır Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
qusi555 Mesaj tarihi: 27 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Kasım 2014 Sən özün problemi nə ilə əlaqələndirirsən ? Problem diskdə və ya diskavodda ola bilər ? Bəlkə problem səndə olan windows diskindədi ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
izzetcik Mesaj tarihi: 27 Kasım 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Kasım 2014 məndə hp pavilitiondu başqa cürəedirlər ama nəqədər baxdimsa edə bilmədim f11 basiram bu gelir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
qusi555 Mesaj tarihi: 27 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Kasım 2014 Məncə o problemi tapmaq üçün gərək orda olasan. Biraz qurtdalan və nəticə çıxart ki, sən edə bilmirsən yoxsa problem diskdə və ya başqa bir şeydədir . Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
izzetcik Mesaj tarihi: 27 Kasım 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Kasım 2014 dedim axi bu basqa curedir recovery nedi bele birsey oyrendim ama tam bilmirem. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
qusi555 Mesaj tarihi: 27 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Kasım 2014 Bura bax. Gör bəlkə nəsə əldə edə bilərsən. Recovery haqqında isə googledə maraqlanmağı məsləhət görürəm. Başqa məncə mən sizə köməklik göstərə bilməyəcəm. Allah köməyin olsun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
priora Mesaj tarihi: 27 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Kasım 2014 problemi ətraflı yaz kömək edək Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 27 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Kasım 2014 OS boot manager`in üstünə klik elə, altda seçimlər gəlməlidir.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
izzetcik Mesaj tarihi: 27 Kasım 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Kasım 2014 ende bu komputerdendir bunda format basqa curdur.nece edim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 28 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Kasım 2014 Gör hard diskin strukturu nədir ? MBR ya GPT ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
izzetcik Mesaj tarihi: 28 Kasım 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Kasım 2014 burda herseyi verir ama mende f11 basanda dvd szu cixmir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 28 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Kasım 2014 Burda disklik heçnə yoxdur. Sadəcə olaraq bios-u reset edin və ya default edin düzələcək. Alınmasa bir başqa dərslik tapmağa çalışacam. Onu deyim ki, bios-da UEFİ dəstəyini disable edin. Ya birbaşa f9 ya da esc sonra f9 klavişlərini sıxın. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
izzetcik Mesaj tarihi: 28 Kasım 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Kasım 2014 edirem orda dv diski yoxduki enter basim dvd diski tanisin acilsin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 28 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Kasım 2014 Əvvəlcə diski komputerə taxın. Sonra onu açın yəni normal qaydada. Sonra isə restrart edib yenidən baxın. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest vusalaqali1999 Mesaj tarihi: 28 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Kasım 2014 salam gel komek edim skype-vuqar12321 Dostluq yolla daniwaq oyredim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 28 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Kasım 2014 vusalaqali1999 20.) Xahiş edirik öz dilimizə hörmət məqsədi ilə və mövzunun dəqiq anlaşılması üçün mövzulara yazılan cavablarda Ç,Ə,Ğ,I,Ö,Ş,Ü hərflərindən istifadə edilsin, əks halda yazılmış cavab silinəcəkdir. 9.) Forumda E-mail, faks, telefon nömrəsi və s. yazmaq qəti qadağandır. E-mail, faks, telefon nömrəsi vacib lazımdırsa bir istifadəçi digərinə şəxsi ismarıcla göndərə bilər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest vusalaqali1999 Mesaj tarihi: 28 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Kasım 2014 yaxşı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
izzetcik Mesaj tarihi: 28 Kasım 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Kasım 2014 BRAT SKYPE GIR Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
izzetcik Mesaj tarihi: 29 Kasım 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Kasım 2014 duzeltdim ama beele problem var komek edin xahiw Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 29 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Kasım 2014 Bütün diskləri silin.(təbii ki, vacib məlumat yoxdursa) . Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 29 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Kasım 2014 O problem deyil, partition`lar gəlir.. Lazımsız olanları sil.. Sonra create new partition.. Sonra da narmal qaydada əməliyyat sistemin yazılacaq.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.