kolatan Konu tarihi: 27 Kasım 2014 Paylaş Konu tarihi: 27 Kasım 2014 salam . mənim printerim dünən zaprafka etmişəm nəsə açıq çıxardır.komputerdə elə bir yer varmı nastroyka verim bəlkə rəngi tünd edim bilən varsa kömək etsin printerin adı CANON 4410 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 28 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Kasım 2014 Əvvəla deyim ki, bu proqramla əlaqəli olmadığı üçün mövzu bölməsi səhvdir. İkincisi isə yazıların normal rejimdə olmasıdır. Yəni ağ-qara printerlərdə qara rəngdən başqa digər rəngləri açıq çıxardır. Bunu düzəlmək üçün yazılar qara rəngdə olmalıdır. Bir də hardasa 30-40 səhifə çıxardın düzələ bilər. Ən sonda isə dolduran ustaya belə hal olduğunu deyin sizəkonkret deyəcək nədəndirə Təbii ki, əsl ustadırsa. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gülnar Abdullayeva Mesaj tarihi: 28 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Kasım 2014 iki gün gözləyin, mən özüm öz printerimin rəngini dəyişirəm , evvəllər məni də əsəbləşdiridi..bir neçə gündən sonra yenidən peçat edirdim, bir də görürdüm ki hər şey qaydasındadı.rəng problemi aradan qalxmış olurdu. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.