resad444 Mesaj tarihi: 20 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Ağustos 2011 açar zad tələb etmir,özü aktiv edir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziyali717 Mesaj tarihi: 23 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Ağustos 2011 Salam menim sizden bir xahisim var men notebook-umu format etmek isteyirem ama bilmirem birdeki men nece format edib Vusal qardasimizin hazirladigi Windows XP Pro SP3 WinStyle & VuSaL Edition+SATA/RAİD Driver -emeliyyat sistemini kocure bilerem xahis edirem mene yardim edin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 23 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Ağustos 2011 Hele o sistemi yukle bir diske sonra format ver.foruma yaxsi baxsan bu haqda cox sey taa bilersen. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
_HACKER_ Mesaj tarihi: 23 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Ağustos 2011 fORMATİN KOMPA ZİYANİ YOXDU.Prosada RAMİ az olan komplarda calisin formati az verin... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
♣♣KaRoL♣♣ Mesaj tarihi: 25 Ağustos 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ağustos 2011 resad444 cox saqol format eleldim ela idi ama zvuk video kart birde bawqa ne idise driverler yox idi=) ozumde diskler var ama bawim cixmir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
__xarqo__ Mesaj tarihi: 25 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ağustos 2011 _HACKER_, herseyin coxhu ziyandi....cox format vermek, harddiski siradan cixartir:(((.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
resad444 Mesaj tarihi: 25 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ağustos 2011 ♣♣KaRoL♣♣ dəyməz əsas odur eliyə bildin xoşdur,mən sənə qaydasını yazmışdım şəkilli görsətmişdim əgər yaza bilmirsənsə teamwiever proqramını yaz girib sənin kompüterınə drayverləri yazım. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
♣♣KaRoL♣♣ Mesaj tarihi: 25 Ağustos 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ağustos 2011 resad444 cox saqol qardawim taniw uwaqlar yazdi hamsi yerindedir full iwleyir os.tessekurler Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
resad444 Mesaj tarihi: 25 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ağustos 2011 dəyməz... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.