Mega32i Konu tarihi: 29 Kasım 2014 Paylaş Konu tarihi: 29 Kasım 2014 Windows-az istifadəçilərinə salamlar mən sizdən kömək istiyirəm. Mənə Window 7 deluxe formatı lazımdır Bu Mövzuda Kömək edin Xaiş Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 29 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Kasım 2014 mövzunun yerini dəyişdim gələn dəfə diqqıtli ol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mega32i Mesaj tarihi: 29 Kasım 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Kasım 2014 Siz mənə gösteriş verə bilərsiz ?forumu yazanda harada qeydim ve yazım Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ezio Auditoro Mesaj tarihi: 29 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Kasım 2014 Yuxarıda qaydalar yazılan yerdə VİDEO var orada forumdan düzgün istifadə qaydası verilib. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mega32i Mesaj tarihi: 29 Kasım 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Kasım 2014 yaxşı elə edərəm ,amma mənə kömək edin Mənə Təcili WindoWs 7 Deluxe Lazımdır qaqa Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest vusalaqali1999 Mesaj tarihi: 29 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Kasım 2014 skype-******** gir dostluq yolla danışaq başa salım 24 saat akriv Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mega32i Mesaj tarihi: 29 Kasım 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Kasım 2014 Skype'-em . `Yoxdu . (,Bilmesem,sen,mene,komek,ederdin) ;onsuzda format elemeyi bilirem sadece mene linkin tapin yeter Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 29 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Kasım 2014 Windows 7 Deluxe yoxdur axı ola bilsin mod edilmiş versiyadır ancaq netdə tapa bilmədim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mega32i Mesaj tarihi: 29 Kasım 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Kasım 2014 Windows 7 DeLuX By DARK VAr Window-az.Com -Da WINDOWS-az.Com-DA taptim ama link qırıq çıxdı ama başqa, yerdə torrent fOrmatını taptım Həcmi 4.8GB,8.0GB hecmli vardi YANI HAZIR PROGRAMLAR MOUSE SAG YERINDE ELAVE FUNKSIYA --AMMA WINDOWS-az.COM 6.0GB-LIk paylawib -- BURA KLIK ET -- Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 29 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Kasım 2014 hə başa düşdüm ancaq o məsləhətli sistem deyil köhnədi yəni yazandan sonra gərək net fremework və digər sistem proqramların təzəsin özün yazasan sənə məsləhətli windows 7 verirəm özüm yoxlamışam. Windows7UltimateSP1Rux647DBbyOVGorskiy11.2014.iso.torrent Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mega32i Mesaj tarihi: 29 Kasım 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Kasım 2014 Çox sağol ALLAH razı olsun... Windows 7 . . cevirende .. internet qezasi olur onu berpa ede bilmediyime gore .. / windows 8.1 / yazdım men bilmek istiyirem ki, WindoWs 7 yazanda sisteme .. Niye qeza nişanı gelir ? Bunun Videosunu Ne qeder . . . AxTaRdmSa. TAPA Bilmedim .. __________________________________________________________________________ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 29 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Kasım 2014 çox gümanki driver problemidi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mega32i Mesaj tarihi: 30 Kasım 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 30 Kasım 2014 təşəkkür edirəm `QaQa . insALLAH yuklerem ` ele Windows 7. -Ni Axtarirdim Neçə vaxtı idi ` Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 30 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Kasım 2014 dəyməz.yükləyib yoxlayarsan problem olsa yazarsan.olmasa de mövzunu bağlayım Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.