AQIL_ISMAYIL Konu tarihi: 30 Kasım 2014 Paylaş Konu tarihi: 30 Kasım 2014 30.11.2014-cü il Müsabiqə başa çatdı. Salam hörmətli istifadəçilərimiz. Bildiyiniz kimi 01.11.2014-cü il tarixində Windows-Az.Com heyyəti olaraq yeni müsabiqəyə start vermişdik. Həmin müsabiqəyə qoyduğumuz 1 ay vaxt nəhayətki bugün başa çatdı. Bu 1 ay ərzində bir çox userlər müsabiqələrin şərtlərinə uyğun olaraq forum bölməsində bacardıqları qədər aktivlik göstərdilər. Ancaq biz həmin userlər arasında yalnız bir nəfər qalib seçdik.... ...Müsabiqənin Qalibi... Bu dəfəki müsabiqənin qalibi saytımızın Windows TEAM statuslu Arno Victor Dorian (Emin) adlı istifadəçidir. Həmin istifadəçi müsabiqə vaxti ərzində qaydalara uyğun olaraq forumda göstərdiyi köməkliklərə və paylaşdıqları məlumatlara görə heyyət tərəfindən müsabiqənin qalibi seçildi. Mən öz adımdan və bütün heyyət adından Emin (Arno Victor Dorian) qardaşımızı təbrik edirəm və gələcəkdə saytda daha da irəli zirvələrə getməsini arzuluyuram.... ...Qalibin hədiyyəsi.... ...1 C Müəssisə 7.7.302 Azəri... 1414583696.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 30 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Kasım 2014 Mən də təbriklərə qoşulur, gələcək dövrlərdə uğurlar əldə etməyinizi arzulayıram. Bu müsabiqənin ərsəyə gəlməsində iştirak edən Sayt Rəhbərlərinə və xüsusilə Borland9-a dərin minnətdarlığımı bildirirəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borland9 Mesaj tarihi: 30 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Kasım 2014 Qalibi təbrik edirəm. Xeyirli və uğurlu olsun. AQIL_ISMAYIL, İnşAllah! ACCOUNTANT, təşəkkür edirəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 30 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Kasım 2014 Məndə qalibi təbrik edirəm.Uğurlar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ezio Auditoro Mesaj tarihi: 30 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Kasım 2014 Təbriklər qardaş Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
A.Maga Mesaj tarihi: 30 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Kasım 2014 .::TƏBRİKLƏR::. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
H4CK3R Mesaj tarihi: 30 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Kasım 2014 İlk öncə müsabiqəni təşkil edənlərə (AQİL_İSMAYİL, Karb10, Borland9-a) dərin minnətdarlığımı bildirmək istərdim.Məni təbrik edən qardaşlarım sağolsun onlara da qismət olsun İN ŞA ALLAH. Məni qalib seçdiyiniz üçün təşəkkür edirəm. Mən bu müddətdə hər kəsə əlimdən gələn qədər köməklik göstərdim,yeni məlumatlar yerləşdirdim,saytda xəbərlər göndərdim.Bir şey nəzərinizə çatdırım ki, mən bunları qalib olmaq üçün etmədim. Bu müddət ərzində necə fəal olmuşamsa indi ondan da fəal olmağa çalışacağam. Mənə sayda yardım göstərənlərə təşəkkür edirəm. Yeni müsabiqələri səbirsizliklə gözləyirəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gülnar Abdullayeva Mesaj tarihi: 30 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Kasım 2014 Təbriklər, uğurlarınız daim olsun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
H4CK3R Mesaj tarihi: 30 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Kasım 2014 Təşəkkürlər Gülnar xanım. Sizə də qismət olsun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 30 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Kasım 2014 ...mən də bu təbriklərə qoşuluram və Sizi daha yüksək statuslarda görmək arzusu ilə... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
H4CK3R Mesaj tarihi: 30 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Kasım 2014 Kamran qardaş təşəkkürlər... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
x392lb39l3708 Mesaj tarihi: 30 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Kasım 2014 Arno Victor Dorian məndə sizi təbrik edirəm.uğurlar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
H4CK3R Mesaj tarihi: 30 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Kasım 2014 Çoxsağol qaqaş Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
dell-inspiron Mesaj tarihi: 30 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Kasım 2014 təbrik edirəm qardaş Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
H4CK3R Mesaj tarihi: 30 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Kasım 2014 Çoxsağol. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 30 Kasım 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 30 Kasım 2014 1-2 günə yeni müsabiqənidə elan edəcəyəm...... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azer Muradov Mesaj tarihi: 1 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Aralık 2014 Arno Victor Dorian Təbriklər qardaşım uğurların çox olsun. Layiq idin və qazandın hədiyyəyə söz ola bilməz xeyirli olsun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ƏkrəM CəfərLI Mesaj tarihi: 1 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Aralık 2014 Arno Victor Dorian Qardaş təbrik edirəm səni. Sənin eləcədə bütün WINDOWS-AZ ailəsinin çox köməyi olub mənə..... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
qusi555 Mesaj tarihi: 1 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Aralık 2014 1410073917_ar2tchxmw56.gif Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Mesaj tarihi: 1 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Aralık 2014 Təbriklər. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
H4CK3R Mesaj tarihi: 1 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Aralık 2014 Hər birinizə ayrılıqda təşəkkürümü bildirirəm. İnanıram ki, yeni müsabiqələri tək mən yox digər istifadəçilərdə səbirsizliklə gözləyir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 1 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Aralık 2014 Arno Victor Dorian təbrik edirəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.