HackerAZTURK Mesaj tarihi: 3 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Aralık 2014 ACCOUNTANT format həmişə sonuncu çıxış yolu olmalıdır mütləq bir həll yolu vardır bu məsələnin amma orasıda düzdür ki sistemin hansı qaynaqdan zədəli və ya sağlam olması haqqında məlumatımız yoxdur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 3 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Aralık 2014 Onu mən yaxşı bilirəm. Sadəcə istifadəçi üçün rahat yol budur deyə düşündüm. Əgər dediyim faylı yükləyə bilsəydi onda konkret demək olar nədəndir göy ekran birinci deyil ki, rastlaşıram. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolatan Mesaj tarihi: 3 Aralık 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Aralık 2014 oldu qardaşlar inşallax sabax sizləri məlumatlandıraram gecəniz xeyrə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 3 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Aralık 2014 Dəyməz. Amma deyim ki, format biraz gec başa çatır. Yəni səbrli olmaq lazımdır. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolatan Mesaj tarihi: 3 Aralık 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Aralık 2014 qaqa mən onu yüklədim diskə indi komputerə format verdim 64 bit profesionalı seçdim qardaş formata verdim kod isdiyir nə edim inidi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
HackerAZTURK Mesaj tarihi: 3 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Aralık 2014 Aktivasiya kodu? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolatan Mesaj tarihi: 3 Aralık 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Aralık 2014 ACCOUNTANT formata verdim yendə elə oldu ( Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 5 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2014 Aşağıda cümlə var. Onun üzərinə klik edin və kod olan yer keçəcək. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolatan Mesaj tarihi: 5 Aralık 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2014 qaqa onu düzeltdim ama skype alınmadı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 5 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2014 Ən son versiyanı yükləyin. BİOS-u yeniləyin. Alınmasa team ilə əlaqə saxlayın. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolatan Mesaj tarihi: 5 Aralık 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2014 biosu necə yenileyim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 5 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2014 Komputerin tam modelini serial nömrəsini yazın. Sistemin biti. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolatan Mesaj tarihi: 5 Aralık 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2014 compac cq57 serial 5cb216281p 32 bit vindovs 8 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 5 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2014 Model burda yazılır. images.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 5 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2014 deməli belə format elədin düzdü? daha sonra heç 1 proqramdan istifadə eləmədən sistemə obnavleniya ver bütün demək olar lazımlı driverləri özü yükləyəcək obnavleniya ilə birlikdə.çünki çox vaxt driver pack saliton və digər proqramlar düzgün driverləri yazmır.o üsullardan ancaq hansısa driveri tapa bilməyəndə istifadə elə.daha sonra proqramları yaz.skyupeni də rəsmi saytından yaz.bunu yoxla cavab yaz.çox güman ki, yenidən format eləməli olacaqsan. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolatan Mesaj tarihi: 5 Aralık 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2014 qaqa team viver ile baxasan , qaqa komputerin arxasinda hecne yoxdu batareykanı çıxartdım o kodu dedim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 5 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2014 Buyurun. Gözləyirəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolatan Mesaj tarihi: 5 Aralık 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2014 model CQ57-404SIA Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 5 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2014 Kolatan, əməliyyat sistemivin növünü də yaz.. Neçə bit olduğunu da.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolatan Mesaj tarihi: 5 Aralık 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2014 32 bit vindovs8 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 5 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2014 Buyurun. Amma zaryatkada olsun komputer. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolatan Mesaj tarihi: 5 Aralık 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2014 qaqa alınmadı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 6 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Aralık 2014 Yenə göy ekran verirsə onda dediyim faylı göndərin baxım. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.