Ətraf Konu tarihi: 4 Aralık 2014 Paylaş Konu tarihi: 4 Aralık 2014 Salamlar! xahiş edirəm kömək edin Asphalt 8-dən ban olundum . indidən təşəkkürlər. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ezio Auditoro Mesaj tarihi: 4 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Aralık 2014 Salam.Hansı proqla hack etmisən? Bax qaqaş belə bir şey tapdım. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ətraf Mesaj tarihi: 4 Aralık 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Aralık 2014 cheat engine ilə təşəkkürlər yoxlayıram görümalınırmı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ezio Auditoro Mesaj tarihi: 4 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Aralık 2014 Dəyməz.Yoxlayıb yazarsan. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ətraf Mesaj tarihi: 4 Aralık 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Aralık 2014 yazacam. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 4 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Aralık 2014 bax Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ətraf Mesaj tarihi: 4 Aralık 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Aralık 2014 heç biri alınmadı! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 4 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Aralık 2014 ... Asphalt 8 oyunu hack etmək yolunu o gün sizlərə videodəslikdə göstərmişəm...orda qeyd etmişdim ki, Asphalt8_w8.exe faylını antivirusda blok edin ki,internetlə əlaqəsi kəsilsin...yoxsa ban olacaqsınız... ...əgər bunu etməsəniz,ban olsanız , sonra banı aradan götürməyin yolunu da həmin videodərslikdə yazılı şəkildə izah etmişəm... orda qey eləmişəm ki,hack etdikdən sonra profile və localprofile fayllarını kopyalayıb özünüzdə saxlayın ki,nə vaxtsa ban olsanız,bu fayllardan istifadə edərək banı tez 1 zamanda aradan götürəsiniz...bu faylları götürməmizsinizsə,kim bu oyunu yükləyibsə,ondan həmin faylları götürüb istifadə etməlisiniz və ya oyunu silib yenidən hack etməlisiniz... ...aşağıda isə banı aradan götürməyin yolunu göstərmişəm... ...videodərslik... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ətraf Mesaj tarihi: 4 Aralık 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Aralık 2014 qardaş mən antivirus işlətmirəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 4 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Aralık 2014 ... onda həmişə bu oyunu oynamazdan əvvəl interneti bağlamalısınız... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ətraf Mesaj tarihi: 4 Aralık 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Aralık 2014 qardaş sənin verdiyin videoya baxdım amma heçnə alınmadı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 4 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Aralık 2014 ... Asphalt 8 Hack desember 2014 (WindoWs-az.com) burda hack etməyin və ban olunmamağın bütün incəliklərini göstərmişəm... ...yuxarıda da ban olarsansa,nə etmək lazım olduğunu göstərmişəm... nəyi başa düşmürsünüz ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ətraf Mesaj tarihi: 4 Aralık 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Aralık 2014 onları etdim alınmadı oyunu silib təzədən yazıdım yenədə alınmadı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.