-Rovshan- Konu tarihi: 4 Aralık 2014 Paylaş Konu tarihi: 4 Aralık 2014 Əvvəla hamıya salam.Mənə Özdemir Erdoğanın "Bana Ellerini Ver" mahnısının minusu lazımdı. Hər hansaısa bir proqramla bunu qismən də olsa etmək olur,bilirəm,ama mənim bunu etməyə heç cür imkanım yoxdu. Minus mənə çox ama çox lazımdı qısa müddət üçün.Minusu özüm hazırlaya bilmirəm,internetdə də axtardım ama tapa bilmədim.Minus hazırlamaq lazımdı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
HackerAZTURK Mesaj tarihi: 4 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Aralık 2014 audacity proqramıyla və ya adobe audition-la bunu etmək olur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 4 Aralık 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Aralık 2014 eləyə bilmək üçün imkanim yoxdu çox heyf Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
HackerAZTURK Mesaj tarihi: 4 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Aralık 2014 necə yəni dərslikləri lazımdırsa verim? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 4 Aralık 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Aralık 2014 mümkündürsə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 5 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2014 Mahnının minusu ilə adi mahnının fərqi nədir ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.