Elit-killer Konu tarihi: 5 Aralık 2014 Paylaş Konu tarihi: 5 Aralık 2014 Salam dostlar necəsiz?deməli dostumda 4s-di vi fi-yə bağlanmaq istəyəndə bağlanmır.səbəbini məndə bilmirəm.istəyirəm obnavleniya verim 8.1.1 versiyasını.məsləhətdirmi? birdə 5 var rasiyyadan gətirilib ona da helə eləmək istəyirəm onu jalbrek eləmək necə pangu proqramı vasitəsilə və yaxud hər 2sini jalbrek eləmək 4s və 5i məsləhət görürsünüzmü? rasiyyadan gətirilən iphonedə belə bir şey çıxır. .JPG Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 5 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2014 Salam.4S də ios 7 disə 8-ə update eləmə.Donma olacaq.Həmdə stabil deyil qoy qalsın.Pangu dakı səhvə də isə telefonun aktiv olunmadığı deyir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 5 Aralık 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2014 4s-ə bəs nə çarə qılım ki vi fi-yə qoşulsun yəni ümumiyyətlə qoşulmur.yəni ki bağlantı alınmır deyir. bəs necə edim ki, aktiv olsun? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 5 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2014 Telefon açılanda ekrana belə birşey gəlir yoxsa nizamlamaları etmisən? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 5 Aralık 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2014 hə gəlir qardaş.edirəm sim nömrə istəyir öz nömrəmio taxıram götürmür.deyəsən oğurluq telefondu ona görə.bəlkə azercelldə qeydiyyatdan keçirdim? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 5 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2014 apar baxsınlar.başqa icloud istəmir açılanda? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 5 Aralık 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2014 bəs 4s-ə obnavleniya verim? yoxsa onun vi fi-nin çarəsi var? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 5 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2014 obnovleniya vermə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 6 Aralık 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Aralık 2014 olmadı brat alınmır.vi fi -də heç kod yoxdu helə də olmadı.bəlkə obnavleniya verim olmasa geri qaytararam.çünki məndə 5sdə super işləyir 8.1.1 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 6 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Aralık 2014 Salam .! Sahin qaqash mende 4s istifade edirem 8 cixanda upadete etdim gordum cooox donur pis gune qaldi tez bazar qayitdim 7.1.2 senede meslehetim 7 dide qal 8 4s gucu catmir/ wifi problemine gelende eyer wireless adlari bele gelmirse bir yox tovsiye ede bilerem demeli telefonu gotur qoy marazinike 30 dk sora gotur ve soyuq soyuq wifi ye qosul bu applein suppoto bolmunde oxumusham cox adamin isine yarayib 85% 15% is tehlukedi ozun baxda sen birinci 10 dk qoy sora gor duzelmedise tez 20 dk ardindan qoy gotur yene yoxla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 6 Aralık 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Aralık 2014 olmur brat alınmadı yenə.obnavleniya verdim yenə alınmadı geri qaytardım yenə eyni şeydir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 6 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Aralık 2014 30 dk buz dolabinda qaldi turkler demishken Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
dell-inspiron Mesaj tarihi: 6 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Aralık 2014 salam said mən ios 7.1.2 yə necə qayıda bilərəm? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.