Deliusta Konu tarihi: 6 Aralık 2014 Paylaş Konu tarihi: 6 Aralık 2014 Salam dostlar.Mənə elə proqram lazımdır ki, həndəsi fiqurlar,düz xətt üzərində nöqtələr,üçbucaq,çevrə,dairə,kvadrat,romb və ya başqalarını çox asanlıqla düzəldilməsi mümkün olsun.Paint proqramını istəmirəm.İstifadəsi sadə olsada çox zaman alır.Elə proqram olsun ki, orda nümunələr olsun.Yəni hazır fiqurlar.Təşəkkürlər.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ezio Auditoro Mesaj tarihi: 6 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Aralık 2014 Google Sketchupla edə bilərsən. Buyur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deliusta Mesaj tarihi: 7 Aralık 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Aralık 2014 Qaqa mən 3 D şəkil istəmirəm..Sadəcə png jpg formalı şəkillər hazırlayım..Məsələm Həndəsə kitablarında şəkillərıi - üçbucaq,çevrə,düz xətt,kvadrat və s necə çəkirlər ? Mənə sadə və tez üsulla lazımdır.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 7 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Aralık 2014 SALAM. VVord ilə etmək olur. Paiint-də də var. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ezio Auditoro Mesaj tarihi: 7 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Aralık 2014 Onda ən yaxşısı elə ACCOUNTANT-ın deiyi kimi Word və Paint-dir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SaDe_NiCk Mesaj tarihi: 8 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Aralık 2014 Salam autocad programı ilə sadaladığın fiqurların hərəsini 10 saniyəyə düzəltmək olar. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deliusta Mesaj tarihi: 11 Aralık 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Aralık 2014 Paint ilə vaxt aparır.VVord ilə necə edirlər ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.