dell-inspiron Konu tarihi: 7 Aralık 2014 Paylaş Konu tarihi: 7 Aralık 2014 salam məndə iphone 5s var jailbreak qurulu idi dfu moda alıb itunes ilə ios 8 yükləmək istiyirdim amma alınmadı telefonun ekranında itunes yazılıb telefonu komputere qoşub geri yüklə ve güncelle yi basıram belə bir xəta verir bu nədən ola bilər telefon açılmır2014-12-07_202443.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 7 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Aralık 2014 kompyuterdə host faylını notepadla aç. \"gs.apple.com\" olan yazıların hamsını sil Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
dell-inspiron Mesaj tarihi: 7 Aralık 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Aralık 2014 çoooooooox sağol qaqa alındı Allah köməyin olsun ! senen bir xaişdə edim ios 8 dən ios 7-yə qayıtmağı nə vaxtsa öyrənsən bir zəhmət mənə deyərsən Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 7 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Aralık 2014 dəyməz.bir neçə nəfərdən də soruşdum dedilər qayıtmaq olmur 7 ə yenədə özüm axtarıram tapsam dəyəcəm sənədə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
dell-inspiron Mesaj tarihi: 7 Aralık 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Aralık 2014 oldu çox sağol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 8 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Aralık 2014 buyur.mövzu kilit Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.