TesLA Konu tarihi: 8 Aralık 2014 Paylaş Konu tarihi: 8 Aralık 2014 Salam, Kis üçün açar aldım : kart formasindadır: üstündəki şifrəni pozub daxil edirəm belə olur: Bilənlərdən kömək istəyirəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 8 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Aralık 2014 3 cü şəkildə yazılıb avtiv oldu yenə lisenziya isdəyir? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 8 Aralık 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Aralık 2014 Hə KARB10 aktiv olundu yazılır amma yenə eynişey olur lisenziya isləyir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 9 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Aralık 2014 açar tələb etməyən versiyanı yüklə burdan amma interneti söndürüb quraşdır. olmasa bunu yüklə əvvəl bu videoya bax Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 9 Aralık 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Aralık 2014 Elit-Killer açara bu gün pul verib(21 manat) almışam. Problem orasındadır. əvvəllər məndə bu repack kis zad olub belke de ona gore indi kodu yiganda goturmur problem yaradir. Qeyd: tamam silib, ccleaner ilə təmizləmişəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 9 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Aralık 2014 kodu almısansa onda rəsmi saytından yüklə və açarı daxil elə vəssalam. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 9 Aralık 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Aralık 2014 Rəsmi saytdan yükləmişəm, açarı daxil edirəm götürür : şəkildəki kimi amma sonra yenə lisenziya istəyir. Mövzunu bağlaya bilərsiniz həll etdim. Kiməsə lazım olar deyə qeyd edirəm: KİS 2013 yazdım kodu daxil etdim götürdü, sonra kaspersky-də qeydiyyat açdım, orada licences bölməsindən Add activation code yerinə kodumu daxil etdim sonra. kis 2015 yükləyim elə 2013ün üstünə qurdum alındı. iki kompyuterimdə də işlədi (245 gün). Cavablar üçün çoxsağolun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 9 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Aralık 2014 problem həll olundu mövzu bağlandı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.