azikoo10 Konu tarihi: 9 Aralık 2014 Paylaş Konu tarihi: 9 Aralık 2014 Salam əziz windows-az istifadəçiləri. Mən Noutbuku format ettim. Windows 8.1 yazdım. Driver ləri yazmamışdan qabaq yaxşı işləyir. Amma video card yəni İntel HD graphics 3000 driiverini yazanda donur. Yəni heç nə edə bilmirəm. Xahiş edirəm kömək edin. Özüdə ən son driveri köçürmüşem saytdan. Köhnelerde yazilmır. Kömək!!! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 9 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Aralık 2014 Formatdan öncə normal işləyirdi və formatdan sonra ana kart driverin yazdıqdan sonra donma olur?Driveri driver pack ilə expsert rejimində yaz yox.Yazmazdan öncə köhə driveri sil ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 9 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Aralık 2014 Mövzunun adını redaktə etdim gələn dəfə diqqətli ol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 10 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Aralık 2014 ən yaxşısı formatdan sonra heç 1 driver yazmamış sistemə obnavleniya verin özü avtomatik yazır driverləri.yoxsa donma olacaq.bəlkə göy ekran da verdi.mütləq formatdan sonra obnavleniya verin sistemə daha sonra çatışmayan driverləri driver pack salitonla yazın. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ezio Auditoro Mesaj tarihi: 10 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Aralık 2014 Driver Pack Solutionla və ya Ausloogics Boost Driver ilə update et. Amma əvvəl köhnəsini sil. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.