kolatan Konu tarihi: 12 Aralık 2014 Paylaş Konu tarihi: 12 Aralık 2014 Salam. mən komputeri normal vəziyyətdə işlədirdim komputer birdən söndü yandırıram sistem işdiyir ama ekran heçnə gəlmir nədən ola bilər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 12 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Aralık 2014 Taskbar gəlir ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolatan Mesaj tarihi: 12 Aralık 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Aralık 2014 başa düşmədim ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 12 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Aralık 2014 Redaktə elədim.. Səhv yazmışdım.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 12 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Aralık 2014 Salam.Çox gümanki explorer.exe faylı bağlanıb Bərpa etmək qaydası Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolatan Mesaj tarihi: 12 Aralık 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Aralık 2014 qardaş heç komputer açılmır mən ora necə girə bilərəm ekran yanmış ola bilər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ezio Auditoro Mesaj tarihi: 12 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Aralık 2014 Qaqaş işıqlar söndü? Ola bilər vga və ya materinskay plata yanıb. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolatan Mesaj tarihi: 12 Aralık 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Aralık 2014 yox ay qaqa sadəcə birdən komputer söndü təzədən yandırdım elə oldu birdə materika yanıbsa bəs sistem işdiyir axı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŞiZoFReNiYa Mesaj tarihi: 13 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Aralık 2014 kampyuteri yandiranda windows 7 nin açılış logini gəlir ekrana ? bu gəlir ekrana ?7boot1.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 13 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Aralık 2014 Yəgin, tozlanıb qurğuların sistemin tam açılmırsa.. Kullerin tozunu təmizlə.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolatan Mesaj tarihi: 13 Aralık 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Aralık 2014 yox ay qaqa ekrana elebil heheç bir enerji gəlmir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 13 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Aralık 2014 Enerji getmirsə, onda qida blokunu dəyiş, yoxla.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŞiZoFReNiYa Mesaj tarihi: 13 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Aralık 2014 çhox şeydən ola biler videokartdan - blokpitaniyadan ana platadan monitora gələn şunurdan qısacası əgər başın cıxmırsa kampyuter ustasına yaxınlaş Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.