MESEDI007 Konu tarihi: 15 Aralık 2014 Paylaş Konu tarihi: 15 Aralık 2014 Salam. Sizdən bir xahişim var.Bu oyunun işləyən linkini verin zəhmət olmasa.Ən çox oynamaq istədiyim oyunlardan biridir amma yükləməyimə deysin. kompun parametirləri bunlardır.. .JPG Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 15 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2014 Buyut Torrentdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borland9 Mesaj tarihi: 15 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2014 Mövzu redaktə edildi. Növbəti dəfə diqqətli olun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MESEDI007 Mesaj tarihi: 16 Aralık 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Aralık 2014 yükləyirəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 16 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Aralık 2014 Nəticəni yazmağı unutma. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KymaR_ Mesaj tarihi: 16 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Aralık 2014 minimum setting-də oynuya bilərsən Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MESEDI007 Mesaj tarihi: 17 Aralık 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Aralık 2014 yüklədim ustanovka edəndə aşibka verdi. .JPG Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 17 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Aralık 2014 Oyun ustanovka eliyəndə directX-dakı quşu götür. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MESEDI007 Mesaj tarihi: 17 Aralık 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Aralık 2014 directX-dakı quşu götürdüm yenə eyni aşibkanı verir DAEMON praqramiylada yoxladım eyni şeydir. oyun 4/8% ustanovka olanda bu papka açılır .JPG Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 17 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Aralık 2014 Həə sən data2.bin faylını göstərməlisən.Hansıki yükləyin varıydıye ordan göstər. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MESEDI007 Mesaj tarihi: 17 Aralık 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Aralık 2014 tam aydın olmadı ətraflı izah et zəhmət olmasa şekillərlə olsa daha yaxşi olar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 17 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Aralık 2014 Bax 1.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MESEDI007 Mesaj tarihi: 17 Aralık 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Aralık 2014 yoxlayıram ustanovka olundu amma oyun acilmir tam başqa bir şey acılir SOCİAL CLUB açılır email istəyir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 17 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Aralık 2014 Oyun qovluğunnan LANLauncher.exe aç.Bird şəkli at bura.Açılanda. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MESEDI007 Mesaj tarihi: 17 Aralık 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Aralık 2014 .JPG Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 17 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Aralık 2014 Bütün şrifləri öz şriflərimizlə yaz. Zapustrit iqranı vurusan? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MESEDI007 Mesaj tarihi: 17 Aralık 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Aralık 2014 zapustit iqranı vururam açılır zaqruskada verir oynun adıda yazılır reklam kimi sanki oyun başlayacaq amma Social Club açılır dediyim Social Culubda qeydiyat yeri vardı yoxlamağ üçün qeydiyatdan keçdim sora oyuna keçid verdi.oyun qeydiyat istəyirmiş. oyun açıldı amma oynamağ heç cür mümkün deyil oyun donur nedən ola bilər donmağ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 17 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Aralık 2014 Glitch (Ağabəy) qeyd edib yuxarıda.Minimum setting-də oynuya bilərsən. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MESEDI007 Mesaj tarihi: 17 Aralık 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Aralık 2014 Minimum setting də oynamağçun nə etməliyəm? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 17 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Aralık 2014 o oyun ağır oyundu.dəqiq nə üçün səndə donmağını bilmək isdəyirsənsə bu saytda yoxla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 17 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Aralık 2014 Qrafika nizmaalrı olmaıdı yəqinki oyunda ordan azalda bilərsən. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MESEDI007 Mesaj tarihi: 17 Aralık 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Aralık 2014 mayak18 oyunun qrafikasından parametirləri minimuma endirdim biraz fərq elədi amma yenədə oynmağ mümkün deyil kompun gücü catmır. mayak18 hər şeyçün çox sağ ol sənin sayəndə yüklədim bu oyunu əziyətvi halal elə. oyunun setupnu ataram diskə kompu yığdiranda yükləyib oynayaram. köməyinçün çox sağ ol. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 17 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Aralık 2014 Halal xoşun.Düzəlməyinə sevindim.Yığdıranda rahat oynuyarsan. Mövzu bağlandı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.