SaLiK Konu tarihi: 15 Aralık 2014 Paylaş Konu tarihi: 15 Aralık 2014 Əlimdə 15 ədəd Windows 8.1 Pro var orijinal keylərlə birlikdə . 1 key 1 pc üçün limitsizdir. Qiymet 15 azn.Ucuz satmağımın səbəbi əlimdə çox olmasıdır. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 15 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2014 Qaqaş satmağına sözüm yok. Birincisi pul ilə bizdə heç kim heçnə almır, ikincisi sayta mən original 8.1 lər qoymuşam bütün versiyalar keyə gəlincə lyuboy proqramla aktivləşdirmək olur, üçüncüsü belə satışları təşkil etmədən öncə əlinizdə sertifikat olmalıdır. Mən bunu öz saytımıza görə deyirəm.Əlində rəsmi sertifikat yoxdursa biz bu məhsulun satışını saytımızda icazə vermirik. Bir də biz bilməliyikki məhsul sizdə hardandır bütün sistemlərin kodları kompyuter internetə qoşulduğu zaman internetdə yayılır əgər sistemlər oğurluqdursa bu bizim saytın istifadəçilərinində başının ağrımasına gətirib çıxarda bilər. Düzdür deyəcəksiz ki, məsələni bu qədər böyütməyə ehtiyac yoxdur amma belə ucuz məhsulu istənilən comp servislərinə sata bilərsiz... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borland9 Mesaj tarihi: 15 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2014 Deyilənlərə mən də qoşuluram. Elə bir zamanda yaşayırıq ki, proqramların original versiyası internetdən tapmaq bir o qədər də çətin deyil. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ezio Auditoro Mesaj tarihi: 15 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2014 Qaqaş əgər nəsə satırsansa satdığın məhsul barədə ətraflı məlumat ver. Orginallığına qaldıqda Tanner qardaşımız orginal Windows 8 və 8.1 linkləri paylaşıb. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.