TesLA Konu tarihi: 16 Aralık 2014 Paylaş Konu tarihi: 16 Aralık 2014 Salam, deməli məndə sistem windows 8.1., antivirus KİS 2015-dir. Şəkildə gördüyünüz kimi viruslar tapir, operanı ya da mozillanı açanda çox vaxt belə olur. Bunlar troyandır. Nədən qaynaqlanır? Necə qarşısını tamamıilə ala bilərəm? Qeyd: KİS 2015 lisenziyalı işlədəndən sonra bu virusları tapır. Əvvəllər bu saytdan da yüklədiyim repack versiya heçnə tapmır, yəni o versiyaya inanmayın. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KymaR_ Mesaj tarihi: 16 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Aralık 2014 Düzdü repack antiviruslardan işlədməydənsə heç işlədməməy yaxşıdır cünkü virus təhlüksu 5-disə 10 olur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 16 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Aralık 2014 Bütün açıq proqramları bağla sonra kaspersky ilə full scan ver kompyuterə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 16 Aralık 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Aralık 2014 Full scan verdim, kaspersky reset tool ilə office 2013-ü virus kimi görür (Qeyd onları da burdan yükləmişəm ) Mənə əsas lazımdı ki o tutduğu viruslar nedir axi? sayt adlarıdır. Troyan kimi göstərir. Həmişə tutur amma silinmir deyəsən. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 16 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Aralık 2014 Kaspersky trial resetdə sözsüz virus tapmalıdı çünki kaspersynin açarını sıfırlayır.Ancaq təhlükəli birşey yoxdur.Office-də çox gümanki aktivatoru virus kimi tapır Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ezio Auditoro Mesaj tarihi: 16 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Aralık 2014 Ümumiyyətlə Kaspersky hər şeyi virus kimi görür Məndə bir dəfə özünü də virus kimi görmüşdü Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 16 Aralık 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Aralık 2014 Bu troyan mazqi edir - Gündə 10-15 dəfə eyni şeyləri trojan kimi tutur. http://www.jqu3ry.com/ajax/jquery.min.php http://www.hitaz.in/api/ga.php Internetdə də araşdırıram, heçnə tapmıram - elə bil təkcə elə mənim başına gəlib. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ezio Auditoro Mesaj tarihi: 17 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Aralık 2014 Ən yaxşısı Kaspersky-ni sil Avast və ya Avira yaz. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 17 Aralık 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Aralık 2014 KİS-ə pul vermişəm, çətin silərəm , nəysə tapılmadı bu trojanlar hardan çıxıb, nədən qaynaqlanır və .s. mövzunu bağlıyın getsin, camaata mane olmayaq. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest AZE610(2) Mesaj tarihi: 18 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Aralık 2014 Salam Siz ADW Cleaner və Malwarebytes pro versiyası ilə axtarış eləsəniz probleminiz tapılacaqdır ADW Cleaner-Reklam təmizləmək üçündür Malware Bytes isə-Virus təmizləmək üçündür Birinci Adw cleaner-lə axtarış elə sonra malware bytes pro Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŞiZoFReNiYa Mesaj tarihi: 19 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Aralık 2014 bu problemlə məndə rastlaşmışdım brauzeri sildim antivirusu sildim qısası hərseyi sildim yenidən yazdım amma heçbir mənası olmadı yenisini yazan kimi yenədə belə problemlərlə qarşılaşdım antivirus olmayanda sistemdə olan istənilən brauzerə klik eləyəndə müxtəlif saytlara daxil olurdu qarşısınıda almaq heççürə olmurdu məcbur oldum kampyueri format elədim ve problem həll olundu bu cürə problemlər adeten kampyuter formatdan 3 ay kecəndən sonra baş verməyə başlayır təxminən 90-100 gün arası qarşılaşmaq olur onunda çarəsi mən formatda gördem başqa cür tapa bilmədim... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 19 Aralık 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Aralık 2014 Cavablar üçün minnətdaram dostlar. Təşəkkürlər, yoxlayacam. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 19 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Aralık 2014 mövzu kilit Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.