♣♣KaRoL♣♣ Konu tarihi: 18 Aralık 2014 Paylaş Konu tarihi: 18 Aralık 2014 Salamlar.kompyuterim normal açılmır açıram materinkanın reklamı gəlir FOXCONN yazılır açılmır 4 5 dəfə perezaqruzqa edəndən sonra açılır sistemim Windows 7 maksimalnaya dir 32 bitdir amaki ramım 4 GB dır 3 GB göstərir operativ sistemə aidiyatı ola bilər belə problemin? 64 bit etsəm həll ola bilərmi bu problem? Təşəkkürlər. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 18 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Aralık 2014 Salam, problem qurğulardan birindədir, yəgin.. Qida blokunu başqasını yoxla, gör nolur.. RAM`ı da msconfig`dən gir artır.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
♣♣KaRoL♣♣ Mesaj tarihi: 18 Aralık 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Aralık 2014 Blokpitanyadan olsa kompyuter heç açılmaz axı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 18 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Aralık 2014 Yox, niyə ki ? Blokpitaniyanın gücü, tezliyi dəyişə bilər.. Bir qurğuya güc verir, digərinə çatdıra bilmir gucü.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 18 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Aralık 2014 PC yoxsa notebook? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 18 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Aralık 2014 ♣♣KaRoL♣♣ , Çünki səhv yazmısan sistemi.4-Ram olmağı üçün və tam parametirin gücünü görmək üçün 64-bit sistem yazmalı idin.Həmdə Kamran Cavadovun Youtubede sistemi tezləşdirmək üçün bir necə derslikəri var ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
♣♣KaRoL♣♣ Mesaj tarihi: 19 Aralık 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Aralık 2014 PC dır ama əvvəllər belə problem yox idi ramları çıxarıb təmizləyib yerinə saldım ramları görmürdü 5 6 dəfə sökdüm yerlərini dəyişdim çətinliklə düzəltdim düzəltdim ama bu problem ortaya çıxdı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 19 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Aralık 2014 RAM-dı?Əvvəlcə birin qoşun işləb.Gör yenə elə olacaq. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.