qusi555 Konu tarihi: 18 Aralık 2014 Paylaş Konu tarihi: 18 Aralık 2014 Salamlar. Sizə bir sualım var . Mən HD filmlər izləmək üçün USB Flaş əldə etmək istəyirəm. Flaşın bir xüsusiyyəti mənim üçün maraqlı qaldı. İstədim sizinlə paylaşım və əgər bu mövzu haqqında ətraflı məlumata maliksinizsə mənə məlumat verəsiniz. Demək bütün baxdığım flaşkarda, maksimal oxuma surəti və maksimal yazma sürəti yer alır. Mən bunu bilirəm ki, bu sürətlər flaşa daxil olan faylların, flaşa yüklənmə və flaşdan xaric olma sürətini müəyyən edir. Sadəcə mənə maraqlı budur ki; Əgər flaşın maksimal oxuma sürəti 15 MB/s -dirsə və məndə 20 MB/s (VBR [video bit rate]) tezliklə yayınlanan HD videofilm varsa, üstəlik onun səslənməsidə 384 kbps (və ya daha çox) -dırsa, bu flaşkart bu keyfiyyətdə filmi TV -yə tam keyfiyyətilə ötürə biləcəkmi ? Yəni o oxuma və yazma sürətinin sizcə video tezlik və audio tezliyə dəxli var ? Şəkil Balqsz.png Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Extreme Crazy Person Mesaj tarihi: 18 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Aralık 2014 Salam Siz usb 3.0 tapsanız gozəl olar siz əgər tvda baxacaxsınızsa usb 2.0 Kingston məhsulları daha surətlidir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
qusi555 Mesaj tarihi: 18 Aralık 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Aralık 2014 Rəyini bildirdiyin üçün təşəkkürlər. Bu ağlımdadı. Onsuzda 2.0 və ya 2.5 istəmirəm. 3.00 və ya 3.5 düşünürdüm. Sadəcə yuxarıdakı yazıları diqqətlə oxuyun və görün mənim əsas dərdim nədir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.