KymaR_ Konu tarihi: 19 Aralık 2014 Paylaş Konu tarihi: 19 Aralık 2014 Salam mən bilmək istiyrəm bakıda PC üçün orgianl oyun satan mağaza var? və yaxud internet üzərindən Azərbaycan daxilində necə oyun ala bilərəm .Steam-dan istifadə etmək istədim baş çıxarda bilmədim .Əgər Steam-dan ala bilərəmsə bu disk şəklində olacaq yoxsa oyun online yüklənəcək? .Mənim bir ukranyalı dostum Origin vasitəsi ilə mənə Battlefield 4 və Assassin’s Creed Unity aldı daha doğrusu həmən origin profilini mənə verdi özü istifadə etmədiyi üçün indi mən bilmək istiyrəm elə orginal oyun hardan ala bilərəm.Qeyd edimki BF4 Və Assassin’s Creed Unity Online oynamaq mümkündür https://steam.az/ saytından ala bilərsiniz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borland9 Mesaj tarihi: 19 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Aralık 2014 Computex dükanı bəzi oyunları satır. Maraqlanmaq olar. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KymaR_ Mesaj tarihi: 19 Aralık 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Aralık 2014 Bu sayta baxdım oyun kateqoryaları bunlar üçündü » Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borland9 Mesaj tarihi: 19 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Aralık 2014 Yəqin ki, oyun üçün kifayət qədər diqqət ayırmırlar. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 20 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Aralık 2014 Steam hesabında online şəkildə oyun kompyuterinə yüklənir.Oyunu alanda isə kitabxanaya əlavə olur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.