Akhunbala Konu tarihi: 20 Aralık 2014 Paylaş Konu tarihi: 20 Aralık 2014 Salam. Mən skype vasitesi ile kimə zən etsəm qarşı tərəf məndə belə göstərir. Bunun səbəbi nə olar? P.S: şəkli mövzuda yerləşdirə bilmədim rəydə paylaşıram -1.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
H4CK3R Mesaj tarihi: 20 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Aralık 2014 Qaqaş aşağıdakı kamera düyməsini bağlamısan onu aç Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akhunbala Mesaj tarihi: 20 Aralık 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Aralık 2014 Qardaş o kameranın açıq ya bağlı olmagının qarşıdakının görsenmeyine heç bir tesiri yoxdur axı. onun bağlı olmağı qarşı tərəfdə məni göstermir menasındadı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
H4CK3R Mesaj tarihi: 20 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Aralık 2014 Bağışla qaqaş mən yazdığını səhv başa düşmüşəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaZaMa_._JiN Mesaj tarihi: 20 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Aralık 2014 Qarşı tərəfin kamerasında nəsə problem ola bilər. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akhunbala Mesaj tarihi: 20 Aralık 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Aralık 2014 yox mənim komputerimdədi problem. necəsə oldu düzəldi bir dəfə, sonra update elədim sonra oldu belə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
H4CK3R Mesaj tarihi: 20 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Aralık 2014 20.) Xahiş edirik öz dilimizə hörmət məqsədi ilə və mövzunun dəqiq anlaşılması üçün mövzulara yazılan cavablarda Ç,Ə,Ğ,I,Ö,Ş,Ü hərflərindən istifadə edilsin, əks halda yazılmış cavab silinəcəkdir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 20 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Aralık 2014 kamera driveri yerindədi?özunu normal görə bilirsən?Və yaxudda qarşı tərəf. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akhunbala Mesaj tarihi: 20 Aralık 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Aralık 2014 Düzəltdim artıq. Directx yenilədim. Netframework 4 yazdım. Skype da update verdim, 7.0 gəldi yenisi. Düzəldi sonra. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 20 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Aralık 2014 Lap yaxşı. Mövzu bağlandı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.