sebuhi.g Konu tarihi: 24 Aralık 2014 Paylaş Konu tarihi: 24 Aralık 2014 sizcə wifi modem vasitəsi ilə şəbəkəyə qoşulmaq olar?məsələn bir modemə mən də qoşulmuşam,siz də.bu zaman mən sizin kompyüterə(və ya başqa bir vasitəyə.düzdü bu mobil telefon olsa,lap çətin olar məncə) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 24 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Aralık 2014 Olar, həə.. Anlayışın olmalıdı.. NAT`la qoşulurlar, məncə.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebuhi.g Mesaj tarihi: 24 Aralık 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Aralık 2014 məsləhətli proqram tapsaz mənə də verin. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 24 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Aralık 2014 Program olmur, məncə.. Bir az çətin işdi.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebuhi.g Mesaj tarihi: 26 Aralık 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Aralık 2014 NAT nədir? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 26 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Aralık 2014 http://whatismyipaddress.com/nat → ingilis dilində məlumatlar daha effektiv olur.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.