kolatan Konu tarihi: 24 Aralık 2014 Paylaş Konu tarihi: 24 Aralık 2014 salam mən bir proqram yükləmək isdəyirəm torrentlə alınmır şəkildəki gəlir.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
qusi555 Mesaj tarihi: 24 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Aralık 2014 Pəncərədə yazılanı oxuyub əməl edirsən və yenədə həmin pəncərə açılır ? pəncərədə yazılan söz Torrent faylı göstərdiyiniz yerdə saxlamaq mümkün deyil. Yəni qısası məkanı dəyiş. Başqa yerə yaz. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolatan Mesaj tarihi: 24 Aralık 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Aralık 2014 bəs necə edim indi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
qusi555 Mesaj tarihi: 24 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Aralık 2014 Paylaşımı C diskində yox D (vəya başqa) diskdə bir yerdə saxla görək alınacaqmı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolatan Mesaj tarihi: 24 Aralık 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Aralık 2014 qaqa torrenti sildim başqasını yazdım düzəldi saol əziyyətə görə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
qusi555 Mesaj tarihi: 24 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Aralık 2014 Dəyməz, xoşdur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 25 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Aralık 2014 Mövzu bağlandı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.