azeriboy1 Konu tarihi: 26 Aralık 2014 Paylaş Konu tarihi: 26 Aralık 2014 salam millət telfonum açılmır androiddi kitayski smart phone flash toolda format etmək istəyirdim sonra vazgeçdim ama birdən teli söndürəndə proqram nəsə başlatdı sonra dayandı indi telefon yanmır recovery bölməsinə girmir yandırıram elə ağarıb qaralır fsyo model XiaoXing M8 (HTC one копия) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 26 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Aralık 2014 Hard Reset etməyi yoxla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
windows12 Mesaj tarihi: 26 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Aralık 2014 flash tool-la recovery yaz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
azeriboy1 Mesaj tarihi: 27 Aralık 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Aralık 2014 sp flash tool ilə formatladım indi telfonda android yazısı elə qalıb açılmır telfon Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.