djaron97 Konu tarihi: 28 Aralık 2014 Paylaş Konu tarihi: 28 Aralık 2014 Əvvəla Hamıya salam mənim krosna apparatım yanıb qabaqdanda yeni il gəlir deyə birini almaq istəyirəm bu mövzunu bir dəfədə açmışdım burda amma sonra silindi bilmirəm niyə n əysə deməli belə mənim krosna apparatına verə biləcək maksimum 150 manatım var istədiyim tələblər bunlardı FULL HD KANALLARI TUTSUN TEZ-TEZ DONMASIN(PRAŞİFKASINDA PROBLEM OLMASIN) BİRDƏ HƏR HANSI BİR KANALDA GEDƏN VERİLİŞİ USB-YNƏN FLƏŞ KARTA ZAPİS ELƏSİN bu tələblərə və qiymətə uyğun apparat adı məsləhət görərdiz çox xaiş eləyirəm məsləhət görəndə satıldığı dükanlarıda deyəsiz mən bilən qədərilə sədərəkdə var amma dəqiq adresi desin ola bilərki burda adres adı çəkməyə reklam olar deyə qoymazlar onda heç olmasa inboxuma yazın. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
djaron97 Mesaj tarihi: 29 Aralık 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Aralık 2014 nooldu məsləhət verə biləcək bir adam tapılmadı? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 29 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Aralık 2014 Onu yəqin özlərinnən soruşssan deyəllər.Tələblərinə uyğun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
djaron97 Mesaj tarihi: 29 Aralık 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Aralık 2014 ruslar demiş ni ujenni burda bir dənə başı çıxan adam yoxdu? lap heç adresin deməsin dükanın mənə məsləhətli sınanmış firma və modeli lazımdı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 29 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Aralık 2014 Tapılar yəqin.Next yaxşılarndandı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
djaron97 Mesaj tarihi: 30 Aralık 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 30 Aralık 2014 nex nextstarı deyirsiz türkiyəninki? onu sərhəddən buraxmırlar mənə bakıda satılan lazımdı openbox dreambox zad belə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.