azikoo10 Konu tarihi: 28 Aralık 2014 Paylaş Konu tarihi: 28 Aralık 2014 Salam dostlar! Mənim Noutbukum Toshiba C655 S5307 dir. Format etdim və Windows 8.1 yazmışam. Driver Solution 12 işlədirəm həmişə formatta işləyib. İndi Formatdan sonra Driverları yazdım amma Ekran kartı driverini yazandan sonra donur eləcə kilitlənir komputer! Ekran kartım İntel- dir. 64-bit. Bilmirəm nə edim. Xahiş təcili kömək edin! Xahiş edirəm kömək edən yoxdu? Karb10 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 28 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Aralık 2014 Drayverləri rəsmi saytdan yaz.. Drayver pack həmişə işə yaramır.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ezio Auditoro Mesaj tarihi: 28 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Aralık 2014 Buyur qardaş bunu yoxla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 28 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Aralık 2014 Mövzunun adını redaktə etdim.Təcili,Kömək edin kimi sözləri yazma rsload.net.DDU.v13.5.4.2.zip Display.Driver.Uninstaller.9.7.2.png Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 28 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Aralık 2014 Buyur: http://support.toshiba.com/support/driversResults?freeText=3213998 Məndən qabaq drayveri göndəriblər.. Eyni drayverdi deyəsən.. Yüklə, quraşdır, düzəlməlidir inşAllah.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
azikoo10 Mesaj tarihi: 29 Aralık 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Aralık 2014 Qardaş edirəm amma olmur. Ekran driver ini sildi. Sonra ən yeni İntel driver ini yüklədim olmadı nə edim? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 29 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Aralık 2014 Proqram driveri silib kompyuteri perezaqruzka edir sonra özü avtomatik yenidən driveri yazır.Sənin driver yazmağına ehtiyac yoxdur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
azikoo10 Mesaj tarihi: 29 Aralık 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Aralık 2014 Ehhh...... Lazım deyil Windows 8.1! Yenidən 7-yə qayıtdım ən yaxşısı budur! Hər kəsə köməklərinə görə təşəkkürlər! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 29 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Aralık 2014 Dəyməz mövzu kilit Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.