DaNGeR_Oku Konu tarihi: 28 Aralık 2014 Paylaş Konu tarihi: 28 Aralık 2014 Salam dostlar mənə pc-da Whatsappda şəkillərin yükləndiyi qovluq lazımdır c diskində hara düşür axtarıram tapa bilmirəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 28 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Aralık 2014 Əgər hər hansı bir yer seçmirsənsə, 99% My PC → OS-i yüklədiyin partition → Users → Sənin userin → Burdakı papkalardan birinin içinə düşür.. Çox zaman, download, yaxud pictures papkasına.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ezio Auditoro Mesaj tarihi: 28 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Aralık 2014 hansı proqramdan istifadə edirsən? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaNGeR_Oku Mesaj tarihi: 29 Aralık 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Aralık 2014 bluestacks bundan istifadə edirəm axtarıram c diskinde papkaları yoxdu . hara düşə bilərki bunlar ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
azeriboy1 Mesaj tarihi: 29 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Aralık 2014 dokumentlәrә bax Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 29 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Aralık 2014 Bluestack`də şəkillər üçün daxil olursan, həmin istifadəçinin profilinə (kimə göndəribsənsə, yaxud kim göndəribsə) sonra orda ona göndərdiyin yaxud onun göndərdiyi şəkillər (kliplər) olacaq.. Sonra həmin faylı açırsan.. Sonra ekranın sağ yuxarı küncündə sonuncu işarəyə vurursan seçimlər gəlir, ordan "share" seçiminə klik edirsən.. Daha sonra "send to windows" edirsən.. Və save eləmək istədiyin yeri seçirsən.. Vse.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaNGeR_Oku Mesaj tarihi: 29 Aralık 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Aralık 2014 İlqarr357 başa düşdüm səni ama əvvəldən yazışmaları silmışəm vacibi şəkillər var onlarda harasa düşməlidi yəqin özü düşən yer haradı bəs avtomatik? azeriboy1 baxmışam yoxdu İlqarr357 baxdım hamısına heçbirində yoxdu mən seçmirəm ama düzdü hara düşməyin ama harasa düşürda bu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 29 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Aralık 2014 Məncə öz yaddaşı olur, orda saxlanılır həmin fayllar.. Belə baxdım tapa bilmədim məndə.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ezio Auditoro Mesaj tarihi: 29 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Aralık 2014 Silinən fayl və yazışmalar elə kompyuterin yaddaşından da silinib.Onları qaytara bilməzsən. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaNGeR_Oku Mesaj tarihi: 30 Aralık 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 30 Aralık 2014 Həə İndi Bunu Hardan Tapaq Maraqlıdı .Çoxdandır axtarıram vacıbı fayllar var tapa bilmirəm (( Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ezio Auditoro Mesaj tarihi: 30 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Aralık 2014 Mümkün deyil tapmaq. Əgər Gmail ilə sync etmisənsə onda bəlkə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ƏkrəM CəfərLI Mesaj tarihi: 27 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Ocak 2015 DaNGeR_Oku QARDAŞ MƏN BUNUN ÜÇÜN VİDEO DƏRSLİK HAZIRLAMIŞAM BUYUR Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaNGeR_Oku Mesaj tarihi: 28 Ocak 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ocak 2015 ƏkrəM CəfərLI Çoxsağol Qaqa Uje Özüm Qurdalayıb Tapmışdım )) Yenədə Saol .Baxdım Dərsliyə Ama Mən watsaapin özundən Götürməyi tapmışdım. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 28 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ocak 2015 Mövzu kilit Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.