zamin398 Mesaj tarihi: 4 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Ocak 2015 yani yeni diskle etsem duzeler? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 4 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Ocak 2015 Yeni disk inanmıram, yeni windows 7 yaz netdən.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
zamin398 Mesaj tarihi: 4 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Ocak 2015 onuda deyimki normal isleyir birce problem odu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 4 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Ocak 2015 Əməliyyat sistemi açılmırsa, necə normal işləyir ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
zamin398 Mesaj tarihi: 5 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Ocak 2015 windows7 loaderi nece yukleyim? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 5 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Ocak 2015 zamin398 şriflərinə düzəliş elə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
zamin398 Mesaj tarihi: 5 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Ocak 2015 nece movzuda komek istedim bir komek gormedim..komek edin kompuyuter islesin shrifte baxariqda Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 5 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Ocak 2015 Sən əməliyyat sistemin açılmamış sənə windows loader də kömək etməyəcək.. Buyur bu da windows loader: http://download.windowsloaderdaz.com/ Qaldı ki, son dediyinə burda məncə hamı əlindən gəldiyi qədər köməklik göstərir.. Sən deyilənləri eləmə, sonra da de ki, "burda kömək görmədim".. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.