_LeoN_ Konu tarihi: 31 Aralık 2014 Paylaş Konu tarihi: 31 Aralık 2014 Salam.Yeni iliniz mübarək! Mən Sony Vegas Pro 9 programından istifadə edirəm.Programı kompa yazandan sonra video əlavə edəndə yuxarı sağda video görünmür,qara ekran olur.Google-da axtardım.QuickTime Player 7.5.0 programını yüklədim,videolar göründü.Dünən kompu format etdim.Sony Vegası yazdım.Yenə qara ekran oldu,QuickTime Player 7.5.0 yüklədim ki düzəlsin.Avi formatlı videolar açılmır,qara ekran olur.Amma digər videolar açılır.Bunu necə düzəldim? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 31 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Aralık 2014 Proqramı tam komptürinnən sil.Hər ikisin.Yenidən qur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 31 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Aralık 2014 ...1. panel upravleiyada proqram və komponent menyusuna daxil ol...gör orada K-lite , K-Lite Codec Pack Mega adlı nəsə varsa sil ...perezaqruska ver... ...sonra aşağdakını yükləyib perezaqruska ver... SAM CoDeC Pack 2014 Best v5.60 ...2. QuickTime aşağıdakı linkdən yüklə... QuickTime Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
_LeoN_ Mesaj tarihi: 2 Ocak 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ocak 2015 Kamran Cavadov , Adaş, Dediyin kimi etdim düzəldi.Avi formatlı videolar da açılır.Sonra K-Lite-ni təzdən yazdım kompa,çünki bütün videoları onunla izləyirəm.Videolar görünür artıq Sony Vegas'da.Çox sağ ol! mayak18 , siz də sağ olun rəyə görə! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 2 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ocak 2015 Mövzu kilit Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.