azeriboy1 Konu tarihi: 2 Ocak 2015 Paylaş Konu tarihi: 2 Ocak 2015 salam oyun keşlərini sd carda(microcard) necə yükləmək olar rus saytlarında baxdım amma rus dilini başa düşmürəm deyə eliyə bilmədim zəhmət olmasa köməklik göstərərdiz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 2 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ocak 2015 Hər oyunda göstərilir keşi hansı qovluğa quraşdırmaq lazımdır.Sənə hansı oyunu yükləmək lazımdırsa adını de quraşdırmaq qaydasını izah edim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
azeriboy1 Mesaj tarihi: 3 Ocak 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ocak 2015 Karb10 məndə bilrəm keş yükləmək qaydasını sadəcə eelə oyunlar varki keşi telfonun öz yaddaşına yükləmək lazımdır telfondada o qədər yaddaş yoxdu mən soruruşuramki belə oyunların keşini necə sd carda yükləmək olar, Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 3 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ocak 2015 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.